Aktywne Wpisy
wykop +27
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Dzisiejszy komunikat rozpoczniemy od dwóch wiadomości. I jak to przeważnie bywa, pierwsza będzie dobra, a druga… Drugą też mamy dobrą! Od której zacząć? ( ͡º ͜ʖ͡º)
1. Pierwsza dobra wiadomość jest taka, że w sklepie pojawiła się aktualizacja wykopowej aplikacji dla Androida - wersja 5.0.19, a w niej z najważniejszych tematów:
- naprawiliśmy obracanie zdjęć;
- poprawiliśmy również wyświetlanie zdjęć;
- każdorazowa edycja
Dzisiejszy komunikat rozpoczniemy od dwóch wiadomości. I jak to przeważnie bywa, pierwsza będzie dobra, a druga… Drugą też mamy dobrą! Od której zacząć? ( ͡º ͜ʖ͡º)
1. Pierwsza dobra wiadomość jest taka, że w sklepie pojawiła się aktualizacja wykopowej aplikacji dla Androida - wersja 5.0.19, a w niej z najważniejszych tematów:
- naprawiliśmy obracanie zdjęć;
- poprawiliśmy również wyświetlanie zdjęć;
- każdorazowa edycja
Pan_Z +152
Widzieliście kiedyś aby Azjaci z dalekiego wschodu odstawiali takie akcje jak we Francji? No ja też nie. Tacy np. Wietnamczycy to przykład wzorowego imigranta. Nie żebrają o zasiłki, nie handlują dragami tylko podciągają rękawy i #!$%@?ą. Szybko się asymilują i robią pyszne żarcie. Zależy im, aby ich dzieciaki były wykształcone i kulturalne.
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego homo nigussy czy inżynierowie z bliskiego wschodu tacy nie są?
Odpowiedź brzmi:
-
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego homo nigussy czy inżynierowie z bliskiego wschodu tacy nie są?
Odpowiedź brzmi:
-
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#zalesie
Swoją drogą, ciekawe sny ostatnio miewam. :D Trzecią bodajże noc pod rząd śnił mi się fentanyl. W owych snach zapodawałam sobie i.v. czystego fenta, po czym chwila euforii i totalna klapa. Sama mam raczej małe doświadczenie z fentanylem, ale że krótko trzyma, to mogę powiedzieć z całą pewnością.
Chodzi mi oczywiście o i.v., plastry to inna bajka. A Wy, #opiowraki macie jakieś sny o tych piorunach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
@Sertralina: