Aktywne Wpisy
Hakunamatata57 +24
TLDR Czym zakryć lampkę stand-by?
Mam w pokoju dużo sprzętu elektronicznego i wkurza mnie, że nocą jest jasno w pokoju ze względu na wszechobecne lampki stand-by. Czym zakryć te lampki? Ludzie polecają taśmę izolacyjną ale nie podoba mi się to rozwiązanie bo wiem, że klej rozpuści się pod wpływem ciepła i będzie się kleiło i capiło w pokoju. Można też kupić nietłumaczalne LightDims lub CameraDots ale z tego co rozumiem to taśma
Mam w pokoju dużo sprzętu elektronicznego i wkurza mnie, że nocą jest jasno w pokoju ze względu na wszechobecne lampki stand-by. Czym zakryć te lampki? Ludzie polecają taśmę izolacyjną ale nie podoba mi się to rozwiązanie bo wiem, że klej rozpuści się pod wpływem ciepła i będzie się kleiło i capiło w pokoju. Można też kupić nietłumaczalne LightDims lub CameraDots ale z tego co rozumiem to taśma
lhotse89 +164
Kończy się pierwszy dzień roboczy nowego roku 2024. I w trollowniach CPK nie próżnują, przecież każdy dzień jest teraz na wagę złota. Z każdym dniem widmo utraty ciepłych posadek ciąży coraz bardziej. Najważniejsze teraz to przekonać opinię publiczną, aby skończyć z trudnymi pytaniami.
Przekaz w TVP za czasów PIS już poszedł. Zamówiono wiele sponsorowanych raportów firm doradczych. Aby jeszcze zacementować efekt, kupiono parę filmów sponsorowanych na YouTube. Hasła "Okęcie nie ma
Przekaz w TVP za czasów PIS już poszedł. Zamówiono wiele sponsorowanych raportów firm doradczych. Aby jeszcze zacementować efekt, kupiono parę filmów sponsorowanych na YouTube. Hasła "Okęcie nie ma
PS.: juz wyjasniam - bluetooth dokonuje kompresji dzwieku z racji przepustowosci. Jest to transmisja stratna, wiec jesli sie chce najlepszy mozliwy dzwiek, to lepiej uzyc czegos, co umozliwia sluchanie bezstratne, czyli na przyklad flac po kablu.
Kwestia tego, co dla ciebie wazniejsze: jakosc, czy wygoda. Kazdy ma inne priorytety.
@smutny_przerebel: Gdzie polecasz szukać używek? Bo domyślam się, że w Polsce nie znajdę.
@AudioPlaza_pl: Na razie nie jestem