Aktywne Wpisy
Witajcie majstry, poszukuję latarki led, do kwoty +-200, jeśli jest jakiś konkretny kandydat w bliskich cenach też może być,
Gustuję w małych, nie podobają mi się latarki które są szersze przy żarówce, zarzucie jak znacie marki godne polecenia, kiedyś kupowałem na prezent latarkę, z regulowaną mocą w kilku stopniach jedynie nie miała ładowania usb,
Jeśli ma ktoś coś sprawdzonego chętnie obczaję
#led #latarki #survival #myslistwo
Gustuję w małych, nie podobają mi się latarki które są szersze przy żarówce, zarzucie jak znacie marki godne polecenia, kiedyś kupowałem na prezent latarkę, z regulowaną mocą w kilku stopniach jedynie nie miała ładowania usb,
Jeśli ma ktoś coś sprawdzonego chętnie obczaję
#led #latarki #survival #myslistwo
Angelika_S +23
Acja dzieje się w domu (nie jestem pewien, ale chyba na farmie), w którym straszy (raczej duchy, zjawu itd.), wiem, że jest tam rodzinka, mama tata i chyba 3 dzieci. Ponoć dobry film.
#film #horror #kiciochpyta #pytanie
Wiesz chociaż w jakich latach dzieje się akcja oraz mniej więcej z jakiego czasu jest film, z tej dekady albo z poprzedniej?
@marchwia nie
@sicknature na 99% nie, ale dzięki, pewnie zobacze
@bartleby @sejsmita akcja filmu nie wiem dokładnie kiedy się dzieje, ale raczej po 1970/1980 roku. Ale film na pewno powstał w tym wieku, wydaje mi się, że koło 2010 roku.
Jak coś mi się jeszcze przypomni to napisze.