Wpis z mikrobloga

a propos tagu #przegryw, tak mi się teraz przypomniało z książki (poradnika) z czasów jak sam jeszcze byłem w tym zacnym gronie,
Tak na prawdę, trzeba sobie uświadomić, że najgorsze co może Cię spotkać podczas podbijania do jakiejś loszki, to to, że usłyszysz "nie". Serio. Żadna szanująca się osoba, z którą warto by się zadawać, ani Cię nie wyśmieje, ani nie spoliczkuje ani nie wytknie później palcem. Nawet chad nie ma 100% skuteczności, trzeba próbować, któraś w końcu się zgodzi na spotkanie. A trening czyni mistrza ^^
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZIRH_HRIZ: nigdy od nikogo nie będziesz zawsze otrzymywał "tak", im szybciej sobie to uświadomisz, zaakceptujesz, nie będziesz traktował jako porażka, tym lepiej.
  • Odpowiedz
@adm126: typowe gowno rady normictwa. Niebieski ma pajacowac, robic z siebie szmate bez godnosci, a rozowa ma oceniac, a potem rozowe sa rowne. Nie nalezy dawac atencji jakiemukowliek rozowemu na ulicy. Umisecha sie do Ciebie? Fajnie, moze zagada malpa nie jest.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: no to bądź sam do końca życia, mentalność, w Polsce i nie tylko, od dawna mamy taką, że to facet wykonuje pierwszy krok i to facet na samym początku ma starać się o kobietę. I mogą sobie być feministki, równouprawnienia i inne chujemuje, tak jest i już. A jak dla ciebie pajacowaniem i robieniem za szamte jest podejście do laski i normalne zagadanie, no to powodzenia. xD
  • Odpowiedz
@adm126: nie interesuje mnie mentalnosc malego rozumu niewolnikow. Nie mam zamiaru sie o nikogo starac, ma to dzialac na rownych zasach, a nie ze ja orbituje a ona ocenia. Piszesz na tagu przegryw wiec licz sie z odpowiedza na swoj wpis. Rozowa nie jest malpa, moze sama podejsc, nie pdochodzi to nie jest zainteresowana, proste.
  • Odpowiedz
@adm126: a teraz normiku mozesz isc skad wrociles. Napisales wysryw, spuscilem go do klozetu i zegnam. Kolejna normicka gowno rada zgaszona. Rozowa malpa nie jest, moze sama zagadac, moze sama zaprosic, a nasza rola nie jest dawac sie oceniac.
  • Odpowiedz