Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej Mirki, jak się trzymacie? Dobrze? Cieszę się!
Niestety ze mną jest trochę gorzej. Od dwóch lat jestem ze wspaniałym facetem, od półtorej roku mieszkamy razem. Z całą pewnością to najszczęśliwszy okres w moim życiu. Dogadujemy się świetnie, spędzamy ze sobą większość czasu, ba, nie możemy wytrzymać ze sobą. Bajka, prawda? Niekoniecznie..
Od kilku miesięcy mam niskie libido. Mimo że mój facet twierdzi że nie chce abym się do tego zmuszała bo jemu to nie przynosi przyjemności, to czuję i w sumie wiem że chciałby więcej.. w zasadzie ja też. Chciałabym czuć się dobrze, seksownie, mieć częściej ochotę jak wczesniej, lecz nie potrafię. Mój luby staje na wysokości zadania, nie robi wyrzutów sumienia, nawet nie zmienia mu się nastawienie co do mnie, czasem sam twierdzi że może ma zbyt wysokie libido i może to on ma problem, to wiem że ja też muszę coś z tym zrobić, w końcu niedopasowanie pod tym względem niszczy każdą relację.
Widzę że muszę tu coś zmienić póki ta sytuacja nie narobiła jeszcze większych szkód. Czy znacie jakiś sposób na to, aby znów czuć popęd, znów mieć chcicę przez większość czasu? Próbowałam mnóstwa rzeczy, lecz nic nie działa.
Moi drodzy, błagam o pomoc!
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #seks #kiciochpyta #pomocy

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 10