Wpis z mikrobloga

Ej, ale sztos dzień! Przede wszystkim, DZIEŃ 10/100 #nadetoxie od zielska!! Jaram się jak dziki, że to się dzieje naprawdę :D w sumie to widzę, że kilkoro z Was tu Mireczki obserwuje moje detoksowe poczynania, i jest to dla mnie strasznie motywujace. Nie mam zbyt wielu znajomych, którzy mogliby "patrzeć mi ma ręce", a tutaj czuje, że nie mogę zawieść :) dziękuję, że mnie wspieracie. I faktycznie, pierwszy tydzień bez #marihuana był chyba najgorszy

Po drugie, napisala do mnie jedna z Mirabelek, której wiedza i umiejętności prawdopodobnie pomoga mi wejść na wyższy level z biznesem, który prowadzę ()

Po trzecie, nie jestem już zielonką, aaaaalle sztos :)

#chwalesie #narkotykizawszespoko #wykopjointclub #oswiadczenie #wygryw
  • 24
  • Odpowiedz
  • 3
@W33D420 o stary, mialem to samo :o grubo! Trzymam kciuki aby było gicik

@Sercio sztos, gratulacje! To idziemy łeb w łeb ( ͡º ͜ʖ͡º) no, tyle rzeczy fajnych mozna robić, jak sie nie jest zamulonym tym zielonym ścierwem..
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@laggeros: uzależnienie od zioła polega na tym że nie masz motywacji aby cokolwiek robić w kierunku wypełnienia swoich obowiązków lub nawet spędzenia w jakiś sposób przyjemny czasu.

Po prostu nie masz ochoty na nic i chcesz aby ten dzień jak najszybciej się skończył, czas leci wolno, jesteś rozdrazniony.

Spokojnie da się uzależnić ale to tylko psychika wariuje.
  • Odpowiedz