Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +258
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
#policja
@len13: taki student to kopa w żopa i do domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Br4TOLD: znajdują się, ale takich policjantów nie chciałbyś spotkać, kiedy oczka w sicie robią się coraz większe przy przyjęciu.
@PoProstuMichal: no okej ;)
@Fensi: nie można będąc pasażerem?
Komentarz usunięty przez autora
Mam pytanie.
Kto pałuje policjantów na protestach gdy zaczną rozrabiać?
Wydział wewnętrzny?
@Kry00: wiadomo! Nikt nie musi pracować tam gdzie pracuje i robić czego nie chce, skąd te ciągłe strajki? @Br4TOLD: czyli nie znasz tematu.