Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Studenci, w jakim banku macie konto i czy polecacie? Bo potrzebuje gdzieś założyć a jestem ostro zielona. Na co zwrócić uwagę jak będę przeglądać oferty?
#banki #kontobankowe #studbaza
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jacinda: na koszt przelewu natychmiastowego, ratuje dupe ostro xD

no i żeby był najlepiej w tym samym banku co twoi starzy, by jak coś nie czekać na sesję przelewu pół dnia gdy źródełko puste xD
  • Odpowiedz
@Jacinda: ja siostrze młodej studencie poradziłem...

Nest Bank.

Darmowe konto, darmowe prowadzenie, darmowa karta Visa zbliżeniowa bez opłat żadnych. No i działają płatności Android Pay, czyli dodajesz karte do telefonu z NFC i nie musisz mieć nic oprócz telefonu przy sobie :)
  • Odpowiedz
@Jacinda: Jeśli się nie chcesz przejmować żadnymi opłatami i mieć nowoczesne konto to zdecydowanie Konto Proste Zasady w Getin Banku. Szczegóły podesłałem na PW.
  • Odpowiedz
@Jacinda: Millennium wymaga 1 transakcji w miesiącu, nie ma w kółko awarii i kradzieży jak w pewnym mbanku, i wszędzie są placówki, żeby się nie użerać na infolinii. Poza tym też rachunki walutowe są za darmo, jak chce się gdzieś pojeździć na erasmusy czy inne takie to też spoko.
  • Odpowiedz
@Jacinda: Millennium wymaga 1 transakcji w miesiącu, nie ma w kółko awarii i kradzieży jak w pewnym mbanku, i wszędzie są placówki, żeby się nie użerać na infolinii. Poza tym też rachunki walutowe są za darmo, jak chce się gdzieś pojeździć na erasmusy czy inne takie to też spoko.
  • Odpowiedz