Jak zapewne pamiętacie, tydzień temu podjąłem się niezwykle trudnego zadania, tj. zapoznania się z kobietą z moją 4/10 mordą i 170cm w opisie. Codziennie po dwa razy przesuwałem liimitową ilość kobiet. W ciągu tego tygodnia sparowało mnie tylko z dwiema kobietami z czego wszystkie bardzo szybko urwały kontakt. Można to ogłosić już oficjalnie: facet z wzrostem 170 cm jest na przegranej pozycji.
W komentarzach znajdziecie moje rozmowy z tymi sparowanymi.
@hejk4: No tak wyjątki zdarzają się tak samo często jak coś co jest regułą. Klasyczny przykład który na tej stronie pojawia się w każdej tego typu dyskusji to: Znam kolesia 1.5 w kapeluszu z mordą 1/10 który jest introwertykiem ale rwie panny jak szalony. TAK NIE JEST to ,że coś takiego się zdarza raz na milion można pominąć i uznać ,że nie ma w ogóle miejsca.
@a_ja_wole_rogale: Kto co lubi. Mnie np nie przeszkadzają faceci z 170, bo nie chodzę w szpilkach, a przy 170 jesteśmy równi. Moje koleżanki są podobnego wzrostu i nie każda ma faceta 185+, więc Wasze pitolenie o wzroście wcale nie jest regułą.
Znam osoby po zawodówce, które jednak coś sobą reprezentują, mają fach w ręku i zarabiają fajne pieniądze, otwierając kolejne warsztaty samochodowe. Z tym że to są osoby, które od
@a_ja_wole_rogale Nie ma co roztrzasac, baby nie zrozumiesz. Ja staram nie tinderowac, bo o czym z takimi lalami pisac, kazda mysli ze jest ksiezniczka i co ona bedzie zaczynala rozmowe :D
@hejk4: Co kto lubi ale dziwnym przypadkiem każda lubi to samo... Czy któraś z Twoich koleżanek ma faceta 160-170?
Znam osoby po zawodówce, które jednak coś sobą reprezentują, mają fach w ręku i zarabiają fajne pieniądze, otwierając kolejne warsztaty samochodowe.
I kolejne robienie z wyjątku reguły. Ja też znam osoby które nawet nie skończyły zawodówki a mają własny biznes. Jeszcze więcej znam takich które robią teraz u Janusza lub
@AurenaZPolski abstrahując od tego,że jesteś brzydki i niski,to niestety jesteś również bardzo nieciekawym człowiekiem.Twój opis jest żenujący. Myślę,że nawet jeśli ktoś nie jest chadem, to z pewnością siebie i ciekawą rozmową jest w stanie znaleźć sobie różową.
@AurenaZPolski Głównie brane pod uwagę są zdjęcia, opis jest czytamy w momencie kiedy jest osoba niezdecydowana. Patrzy na zdjęcie i w sumie to ciężko jest jej określić czy jej się podobasz czy nie, bo jesteś z wyglądu normalny, więc jak przeczyta parę słów o Tobie to podejmuje decyzję. Tinder w wersji aplikacji jest też niewygodny do czytania wszystkich opisów, bo spowalnia przewijanie następnych osób, także czynność ta jest sprowadzana do minimum.
Jak zapewne pamiętacie, tydzień temu podjąłem się niezwykle trudnego zadania, tj. zapoznania się z kobietą z moją 4/10 mordą i 170cm w opisie. Codziennie po dwa razy przesuwałem liimitową ilość kobiet. W ciągu tego tygodnia sparowało mnie tylko z dwiema kobietami z czego wszystkie bardzo szybko urwały kontakt. Można to ogłosić już oficjalnie: facet z wzrostem 170 cm jest na przegranej pozycji.
W komentarzach znajdziecie moje rozmowy z tymi sparowanymi.
#przegryw #tinder
Znam osoby po zawodówce, które jednak coś sobą reprezentują, mają fach w ręku i zarabiają fajne pieniądze, otwierając kolejne warsztaty samochodowe. Z tym że to są osoby, które od
Czy któraś z Twoich koleżanek ma faceta 160-170?
I kolejne robienie z wyjątku reguły. Ja też znam osoby które nawet nie skończyły zawodówki a mają własny biznes. Jeszcze więcej znam takich które robią teraz u Janusza lub
@a_ja_wole_rogale: Tak :) Mam też koleżankę, która ma faceta niższego od siebie i są szczęśliwą parą od jakichś pięciu lat :)
Komentarz usunięty przez moderatora