Wpis z mikrobloga

PORA OGŁOSIĆ WYNIKI TINDEROWEGO EKSPERYMENTU

Jak zapewne pamiętacie, tydzień temu podjąłem się niezwykle trudnego zadania, tj. zapoznania się z kobietą z moją 4/10 mordą i 170cm w opisie. Codziennie po dwa razy przesuwałem liimitową ilość kobiet. W ciągu tego tygodnia sparowało mnie tylko z dwiema kobietami z czego wszystkie bardzo szybko urwały kontakt. Można to ogłosić już oficjalnie: facet z wzrostem 170 cm jest na przegranej pozycji.

W komentarzach znajdziecie moje rozmowy z tymi sparowanymi.

#przegryw #tinder
AurenaZPolski - PORA OGŁOSIĆ WYNIKI TINDEROWEGO EKSPERYMENTU

Jak zapewne pamiętaci...

źródło: comment_hAlLFFT1C9dRVtU4Zd1MVdZO4vMv7JhY.jpg

Pobierz
  • 175
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hejk4: No tak wyjątki zdarzają się tak samo często jak coś co jest regułą. Klasyczny przykład który na tej stronie pojawia się w każdej tego typu dyskusji to: Znam kolesia 1.5 w kapeluszu z mordą 1/10 który jest introwertykiem ale rwie panny jak szalony. TAK NIE JEST to ,że coś takiego się zdarza raz na milion można pominąć i uznać ,że nie ma w ogóle miejsca.

No co to za
  • Odpowiedz
@a_ja_wole_rogale: Kto co lubi. Mnie np nie przeszkadzają faceci z 170, bo nie chodzę w szpilkach, a przy 170 jesteśmy równi. Moje koleżanki są podobnego wzrostu i nie każda ma faceta 185+, więc Wasze pitolenie o wzroście wcale nie jest regułą.

Znam osoby po zawodówce, które jednak coś sobą reprezentują, mają fach w ręku i zarabiają fajne pieniądze, otwierając kolejne warsztaty samochodowe. Z tym że to są osoby, które od
  • Odpowiedz
  • 0
@a_ja_wole_rogale Nie ma co roztrzasac, baby nie zrozumiesz. Ja staram nie tinderowac, bo o czym z takimi lalami pisac, kazda mysli ze jest ksiezniczka i co ona bedzie zaczynala rozmowe :D
  • Odpowiedz
@hejk4: Co kto lubi ale dziwnym przypadkiem każda lubi to samo...
Czy któraś z Twoich koleżanek ma faceta 160-170?

Znam osoby po zawodówce, które jednak coś sobą reprezentują, mają fach w ręku i zarabiają fajne pieniądze, otwierając kolejne warsztaty samochodowe.

I kolejne robienie z wyjątku reguły. Ja też znam osoby które nawet nie skończyły zawodówki a mają własny biznes. Jeszcze więcej znam takich które robią teraz u Janusza lub
  • Odpowiedz
Czy któraś z Twoich koleżanek ma faceta 160-170?

@a_ja_wole_rogale: Tak :) Mam też koleżankę, która ma faceta niższego od siebie i są szczęśliwą parą od jakichś pięciu lat :)

I kolejne robienie z wyjątku
  • Odpowiedz
@AurenaZPolski abstrahując od tego,że jesteś brzydki i niski,to niestety jesteś również bardzo nieciekawym człowiekiem.Twój opis jest żenujący. Myślę,że nawet jeśli ktoś nie jest chadem, to z pewnością siebie i ciekawą rozmową jest w stanie znaleźć sobie różową.
  • Odpowiedz
@AurenaZPolski Głównie brane pod uwagę są zdjęcia, opis jest czytamy w momencie kiedy jest osoba niezdecydowana. Patrzy na zdjęcie i w sumie to ciężko jest jej określić czy jej się podobasz czy nie, bo jesteś z wyglądu normalny, więc jak przeczyta parę słów o Tobie to podejmuje decyzję. Tinder w wersji aplikacji jest też niewygodny do czytania wszystkich opisów, bo spowalnia przewijanie następnych osób, także czynność ta jest sprowadzana do minimum.
  • Odpowiedz