Aktywne Wpisy

zielonzielon +195
#kanalzero
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów

Season6 +110
Czy ja mam złudne wrażenie czy to nie jest trochę tak, że większość osób z czatu p------i o wysokich podatkach a sama nie łapie się nad 2 próg podatkowy ? Ja wiem, że konfederacja jest niesamowitym tworem dla młodych, ale prawda jest taka, że większość z tych osób będzie w przeciętnej grupie zarobkowej żyjąc marzeniem milionerów. Takie krótkie przemyślenie.
#kanalzero
#kanalzero

#gory #outdoor
źródło: comment_cNEioHTF1Mk9lNvp4WDmebF9EPNhRZV5.jpg
Pobierz@Or3z: Na 3 dni ze spaniem w schronisku (koce) to 15-20L max o.O nawet nie.
Trochę wina tego, że ludzie naczytają się o survivalu i są gotowi zawsze na wszystko, zamiast pamiętać o tym, że są w Polsce nie z w Ałtajach i tu zawsze szybko dotrze się do cywilizacji :P
Na rower potrzebujesz trochę sprzętu do napraw, jaką dętkę, pompkę, łatki, multitool, zapasowe baterie do lampki. No i stroj kolarski chyba jest obszerniejszy Zapewne. Nie wiem jak jeździsz, sam na rowerze więcej niż 50km nie zrobiłem :)
Ja sam mam dwa plecaki, 12 i 18l i na trasy do dwóch dni biorę pierwszy, na pozostałe drugi. Na więcej niż 5 dni i tak nie mam czasu :)