Wpis z mikrobloga

Proszę moderatora o wyjaśnienie dlaczego wg niego suchodolski i kononowicz zaliczają się do patostreamów, ja podam argumenty przeciw:
-nie ma chlania ordynarnego na lajtach
-przekleństwa sporadyczne
-pali p-------y jeden z uczestników, drugi nie pali wogóle o ile p-------y mozna zaliczyc do czegos patologicznego aż tak
-nie ma bijatyk na nagraniach, nikt nie bije tam swojej matki, dziewczyny itp
-nie ma transmisji na showup tylko na yt ktore w przeciwienstwie do rafatusow i innych gagatkow majorowi lajta poki co nie zbanowało na amen
W przeciwnym razie nie bede tego tagu dodawał, gdyż wg.powyższych punktów to ja mam rację ugułem, i dziękuje za tą wypowiedź.
#kononowicz #suchodolski #patostreamy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zamulacz_Hydraulikowy: Masz całkowita racje, to krzywdzące ze tych dwoch wielkich Polaków uznawanych ja za patologie bo co? Jeden wychodzi z nałogu, a drugi jest lekko upośledzony i mieszkają razem? Jeżeli to jest uznawane za patologie to czymże jest p-----c domowa, zbrodnia wojenna w kłótni ojciec-matka? Moim zdaniem moderacja powinna zostać pociągnięta do odpowiedzialności karnej i otrzymać 25 lat więzienia lub 100 złotych grzywny
  • Odpowiedz
No a wąchanie nitro to nie patologia. Patologia to zachowania odbiegające od norm społecznych a potostreamy to streamy przedstawiające taka patole wiec wszystko sie zgadza
  • Odpowiedz
@BagietkowyStworek:
No, z tym wychodzeniem z nalogu, to sie nie rozpedzajmy. Wychodzi z niego przed kamera i podczas spotkan z terapeutka, po czym szybciutko do niego wraca, gdy nikt nie patrzy/filmuje (patrz Impreza z diskopolowcami w ub tygodniu)
  • Odpowiedz