Wpis z mikrobloga

Drogie różowe paski, jeżeli już dajcie plusika na tinderze albo badoo to rozumiem że dana osoba wam się podoba, więc jeżeli jakiś niebieski zacznie z wami rozmawiać, to postarajcie się odpisywać w taki sposób żeby można było jakoś kontynuować tę konwersację.
Jednosłowne odpowiedzi nie dają jakiegokolwiek punktu zaczepienia i mnie osobiście #!$%@?ą do tego stopnia, że z miejsca #!$%@? taką delikwentkę. Chyba, że waszym celem jest sprawić aby ten ktoś się odczepił, ale w takim razie nie rozumiem na #!$%@? plusujecie?

#badoo #tinder
#logikarozowychpaskow
#rozowepaski
#przegryw
  • 21
@Sierzant_Stuleja: Dla mnie czat służy tylko do tego, żeby pokazać, że nie masz autyzmu, potem to strata czasu. Ja przynajmniej totalnie nie potrafię ocenić osoby po tym, jak pisze na czacie, więc ustawiam spotkanie po kilku wiadomościach ¯\_(ツ)_/¯ Polecam
@Sierzant_Stuleja: Jakbyś miał po 120 wiadomości dziennie,wiekszość podobna(tak #!$%@? wszyscy myślicie,że jesteście oryginalni i unikatowi a tak nie jest xD) a do tego był z natury jebnięty #logikarozowychpaskow to też byś sie nie wysilał.

Często można trafić na pare powtarzających się typów na tinderze:

Reklamy. Jesli masz macza z dupeczką 12/10 nie z Twojej ligi,która ewidentnie nie jest fejkiem(hehe eksperymentem społecznym xD) ma podlinkowany profil na insta i potem nie odpisuje,albo