Aktywne Wpisy
Barabasz111 +761
Krzysztof Bosak, lider Konfederacji, jest właśnie gościem rozmowy 1 na 1 w czasie prime time'u, tuż po głównym programie informacyjnym, w odpisowionej Telewizji Polskiej (taka sytuacja nie miała miejsca dosłownie nigdy przez ostatnie 8 lat xd). Czy Konfederaci dalej uważają, że PiSPO jedno zło, a nowe TVP niczym nie różni się od starego?
#tvpis #bekazpisu #konfederacja #polityka
#tvpis #bekazpisu #konfederacja #polityka
Kusher +3
Siema Mircy z tagu #samsung
Pytanie mam bo czuje się oszukany i może ktoś też ma taką sytuację, a mianowicie
Tydzień temu zakupiłem w przedsprzedaży S24 i miałem dostać w gratisie słuchawki Buds 2
Dzisiaj tel przyszedł, więc się szybko zalogowałem, uruchomiłem Samsung Members i kliknąłem "odbierz słuchawki"
Po wypełnieniu danych dostałem komunikat, że nie zdążyłem i darmowych słuchawek już nie ma...
Kurde możliwe to? Dostałem tel jako jeden z pierwszych...
Dodam
Pytanie mam bo czuje się oszukany i może ktoś też ma taką sytuację, a mianowicie
Tydzień temu zakupiłem w przedsprzedaży S24 i miałem dostać w gratisie słuchawki Buds 2
Dzisiaj tel przyszedł, więc się szybko zalogowałem, uruchomiłem Samsung Members i kliknąłem "odbierz słuchawki"
Po wypełnieniu danych dostałem komunikat, że nie zdążyłem i darmowych słuchawek już nie ma...
Kurde możliwe to? Dostałem tel jako jeden z pierwszych...
Dodam
Czy jest coś złego w zrezygnowaniu z podchodzenia do egzaminu na prawo jazdy po zrobionym kursie i dwóch oblanych podejściach? Nie czuję się pewnie za kierownicą i okropnie mnie to stresuje, na obu egzaminach normalnie trzęsły mi się nogi i ręce. #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Zastanów się jedynie, czy stresujesz się egzaminem, czy prowadzeniem auta. Jak egzaminem, to to normalne i może warto spróbować jeszcze raz? Nie wiem jak to wygląda dzisiaj, ale jak mój rocznik robił prawka, to zdawalność oscylowała gdzieś w okolicach 2-3 podejścia.
Warto mieć to prawko nawet jeśli nie będzie się jeździć, choćby na sytuacje awaryjne, przyszłościowo - pracę odległą od miejsca zamieszkania, dojazd z dzieckiem do lekarza, cokolwiek....
Typie, weź poszukaj jajec i zdaj ten egzamin, bo później będziesz tego zalowal i tak przyjdzie w koncu taki moment, że znowu ci się zachce robić prawko i wszystko w #!$%@? zapomnisz i jeszcze wiekszy placz bedzie.
To zależy od ciebie. Moim zdaniem, da się żyć bez samochodu. Jak mieszkasz w mieście z dobrą komunikacją, to nie ma nawet porównania. Serio, ja dawałem tak radę 25 lat i wciąż uważam, że np. mieszkając i pracując w Katowicach, samochód to kasa w błoto i studnia bez dna. Nawet
Ale czujesz sie niepewnie przez to ze to egzamin? Czy z instruktorem bylo tak samo?
Bo jesli nie nauczyles sie jezdzic w ciagu tych 30h to moze idz wyrob dodatkowe godziny i od razu powiedz instruktorowi co szczegolnie jest problemem i dopiero egzamin
Nie ma nic złego w tym.
Opowiem Ci o sobie.
Prawko zacząłem robić w okolicy 18tych urodzin. Poprzednio coś tam jeździłem samochodem polnymi i leśnymi duktami. Ogólnie kierownica nie stresowała mnie. Zrobiłem kurs, jeździłem spoczko po placu i po mieście na jazdach, czas udać się do WORDU. Teoria bezbłędnie, no i pierwszy praktyczny. Niezdany. Drugi - niezdany. Trzeci - niezdany. Czwarty - było blisko, ale również niezdany.
I