Wpis z mikrobloga

• 0
@lronman ja wiem że to straszna metoda, uczyli mnie na tem obrót, a ostatnie jazdy miałem w #!$%@? czas temu. Dlatego pytam, nie chce mi sie próbować jakiejś nowej dla mnie metody na prawku
  • Odpowiedz
@lronman: @budus2: wtf? czemu niby? na ten sposób zawsze mi łuk wychodzi, a jazda na lusterka może źle się skończyć jak jesteś zestresowany
z resztą wolę mieć pewny sposób niż stracić 140 zł za najechanie na linię, a poza tym lusterka możesz ustawić tylko raz i ustawianie ich tylko pod łuk to bezsens
  • Odpowiedz
@budus2: z tego co się orietnuję to nie. co samo w sobie jest głupie, bo przecież w niektórych nowych po odpaleniu wstecznego prawe lusterko się obniża xD
przed rozpoczęciem egzaminu ustawiasz wszystko i jechane.. podejrzewam, że dałoby radę obniżyć, ale jak potem na kamerce przejrzą albo zauważy egzaminator to może być lipa.
  • Odpowiedz
@budus2: czego oczekujesz xD przepis #!$%@?, więc nie ma w nim miejsca na takie 'niedoskonałości' jak poluzowany mechanizm. wszystko z założenia jest sprawne, a jak będzie zepsute to martw się człowieku
  • Odpowiedz