Wpis z mikrobloga

Hei, ic mi egen. Polowanie zapewnia surowce, jedzonko oraz zarobek bo sprzedasz zwierza za pieniądze, za pieniądze #pdk
No i najlepiej zabijać z łuku bo zwierz jest mniej uszkodzony niż od śrutu, realistyczne.
I oby się dało nosić krokodyla jako czapkę ʕʔ

#reddeadredemption (aka GRA ROKU 2018) na #ps4 i #xboxone. Jeszcze tylko 31 dni. I 69 wpisów. Dobranoc.
janushek - Hei, ic mi egen. Polowanie zapewnia surowce, jedzonko oraz zarobek bo sprz...

źródło: comment_UErBl60LnEwCgb0gD2yXN33eUfxl2FvZ.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
@Croudflup: wpływ atmosferyczny na końskie jądra dostał własny wpis, potem był wspominany tylko w komentarzach i przez inne osoby w ich wpisach.
A końska defekacja (kolejna kopia z MGSV) na zawołanie już została wspomniana trzy wpisy wstecz.
Dałeś się nabrać jak stara pani na reklamy TV MANGO.

@Akuratt: a manhuntów nigdy nie lubiłem xD
  • Odpowiedz
@janushek Bo tam nie było co lubić, ale killim mogłeś robić spektakularne. No jestem ciekaw tej gry, niespecjalnie jara mnie klimat westernu, ale to może być dobre.
  • Odpowiedz
@Croudflup: nie wiem o co chodzi z tą mapą.
Albo to będzie ta klasyczna Rockstara, z plakatem na odwrocie albo taka w stylu tej specjalnej z GTA V co była na UV.

Jeżeli nie dodali tej plakatowej do zwykłego wydania to beka xD Przecież to był taki element charakterystyczny, ja wiem, że szkoda drzew ale #!$%@?ć drzewa.

• Odpowiedz
@janushek: A i ciekawe czy jak będę każdemu kradł czapkę to na przykład wieść się rozejdzie i będą mówić o to ten złodziej czapek, i każda postać z czapką będzie ją ściągala z głowy i trzymała w rękach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz