Aktywne Wpisy
wykop +3
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
BasTajpan +524
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Komentarz usunięty przez autora
To różowa, czego Wy się spodziewacie? xD
@niepanimaju:
@pampuszek: Też RSka czy zwykła 911 jak ta niebieska? Z jakiego kraju te tablice są w ogóle, bo to nie Polskie chyba? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@pampuszek: Też RSka czy zwykła 911 jak ta niebieska? Z jakiego kraju te tablice są w ogóle, bo to nie Polskie chyba? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Zwykła 911 jak ta niebieska. Dałem tag Londyn , nie mogłem dać tagu UK z telefonu, nie wiem czemu .
Tablice Angielskie oczywiście .
@pampuszek: Uuu to kierownica nie po tej stronie co trzeba ( ͡° ʖ̯ ͡°)