Aktywne Wpisy
mrocznegacie +366
Dobra, z racji tego, że dziś zarobiłem trochę przez wifi i telefon to robię rozdajo.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
mickpl +263
Rozwala mnie ten argument, że państwo nie może budować, bo będzie korupcja.
Oczywiście, że będzie. Korupcja, kolesiostwo, przekręty duże i małe. Ale od tego mamy cały aparat i służby, aby to nadzorować.
Budowa mieszkań przez państwo jest JEDYNĄ sprawdzoną metodą, aby obniżyć ich ceny i zwiększyć dostępność. Trudną, kosztowną, korupcjogenną i długotrwałą - ale działającą. NIC innego nie działa, nie znajdziecie żadnego poważnego artykułu naukowego potwierdzającego skuteczność innej metody. Znajdziecie za to masę potwierdzających, że dopłaty do kredytów powodują jedynie wzrost cen i tyle.
Mało
Oczywiście, że będzie. Korupcja, kolesiostwo, przekręty duże i małe. Ale od tego mamy cały aparat i służby, aby to nadzorować.
Budowa mieszkań przez państwo jest JEDYNĄ sprawdzoną metodą, aby obniżyć ich ceny i zwiększyć dostępność. Trudną, kosztowną, korupcjogenną i długotrwałą - ale działającą. NIC innego nie działa, nie znajdziecie żadnego poważnego artykułu naukowego potwierdzającego skuteczność innej metody. Znajdziecie za to masę potwierdzających, że dopłaty do kredytów powodują jedynie wzrost cen i tyle.
Mało
Dodawałem klucze w rejestrze. Usuwałem pliki z AppData, instalowałem na czysto sterowniki. itp. itd. Próbowałem gry w oknie w pełnym ekranie.
Nie zamierzam ograniczać żadnych detali klatek czy odpalać tego na 60 Hz. Nie po to kupuję pełny produkt jeszcze z wcześniejszym dostępem, żeby korzystać z jego możliwości w 1/3.
Nie instalowałem chyba jedynie na nowo DirectX 12, ale chyba nie ma pakietu samego jako takiego do instalacji do Windows 10.
Na DirectX 11 całkowicie mrozi mi PCta i wywala grę. Dodatkowo na DX11 nie działa mi G-Sync z monitora ani nie jest wspierane 144Hz odświeżanie.
Na DirectX 12 rozgrywka jest blokowana do 144 Hz działa G-Sync, ale błąd wyskakuje max po 1 meczu. W 9/10 przypadków w trakcie meczu. W przerywnikach też jest problem. Gra wyświetla max 70-80 FPS, gdzie karta ma utylizację około 30%. Tu też chyba powinno się to inaczej odbywać. Flagi na trybunach, kibice itp. w żadnym wypadku nie sprawiają wrażenia płynnej animacji.
EA póki co ma sprawę w dupie. Nikt nie raczy mi na problem odpowiedzieć. A z tego co widzę w internecie problem przewija się dość często już od FIFY 17! Oficjalnego stanowiska brak. Same odpowiedzi od graczy dla graczy. Drugi dzień siedzę i próbuję to rozwiązać. Wolny weekend, w którym miałem sobie pograć zamienił się w szukanie jakiegoś rozwiązania, którego nadal nie znalazłem.
W innych grach problemów brak. Wszystko działa jak należy. FarCry5, Wiedźmin 3 itp. itd.
#fifa19 #pcmasterrace #eacwel
help.ea.com
answers.ea.com
EA nadal nie podała oficjalnego rozwiązania. Problem występuje w większości przypadków u ludzi z mocnymi kartami.
@andek980: Zgłoszone, póki co siedzą cicho. Jutro będę do nich dzwonił.
ten problem jest chyba globalny bo jest na forum nvidii:
https://forums.geforce.com/default/topic/1072459/geforce-drivers/official-411-63-game-ready-whql-display-driver-feedback-thread-released-9-19-18-/post/5878213/#5878213