Wpis z mikrobloga

@deyna: dobrze,że pamiętasz te czasy ale to już było kawałek temu.Nie ma przeszkód byś złamał te 40m z tym,że 30km tygodniowo może okazać się za mało.Kolejna sprawa to wiem po sobie,że ciężko pogodzić trening na siłowni z bieganiem...przerabiałem temat parę lat.Zaczniesz więcej,mądrzej biegać zrzucisz parę kilo i 39:XX ogarniesz.Planów treningowych od groma choćby na bieganie.pl lub Skarżyński.
@Druid82: plany treningowe już przeglądam. Siłownie dodałem opcjonalnie, może raz w tygodniu jakiś trening nóg albo mięśni głębokich. W planach mam jeszcze schudnąć poniżej 80kg, nie za dużo, bo już teraz za chudo podobno wyglądam, jedynie nogi mocno umięśnione. Dzięki za odpowiedź.
@deyna: nie ma dróg na skróty,żeby szybko biegać trzeba deptać km i wplatać do treningu elementy szybkościowe.Po siłowni ciężko realizować założenia treningowe nad siła można popracować krótki okres 6 tyg.i tyle.Zaczniesz biegać więcej km muskulatura z czasem spadnie,na siłce trening uzupełniający słabsze ogniwa,stabilizacja podstawa.Zdrowia!