@Akuratt: Smarzowski jeszcze nie zrobił żadnego "arcydzieła". Wszystkie jego filmy to gnioty pod niziny społeczne. Żadna z tych produkcji nigdy nie ujrzała światła poza Polską, nie została nigdzie dostrzeżona. I nie chodzi o to, że jakoby zagranica poże coś potwierdzić. Chodzi o zwykłe zainteresowanie. Poprostu Polacy są mało wymagającą widownią. Kler jest kolejnym gniotem pod niziny społeczne, bo akurat zaczęła się nagonka na Kościół.
@Akuratt: a może by Smarzowski w końcu nakręcił coś innego, niż kolejny dramat w którym wszyscy ludzie to #!$%@?, życie to dziwka, nie ma żadnych wartości, wszyscy chleją gorzałę do oporu, i zewsząd wychodzi śmierć , #!$%@? i zniszczenie? Fajna koncepcja na 2/3 filmy, teraz już się trochę przejadła
@Akuratt: wiem że porusza trudne tematy, ale jak pisałem ileż można oglądać jakby nie było - TAKIE SAME filmy; nawet aktorzy występują ci sami - Braciak, Jakubik, Więckiewicz, Kuna. Ja nie odmawiam mu talentu, ale kręcenie takich filmów w Polsce nie jest sztuką. Poszedłbym na dobrą polską komedię, ale nie ma takich w kinie
a może by Smarzowski w końcu nakręcił coś innego, niż kolejny dramat w którym wszyscy ludzie to #!$%@?, życie to dziwka, nie ma żadnych wartości, wszyscy chleją gorzałę do oporu, i zewsząd wychodzi śmierć , #!$%@? i zniszczenie
@sielkunczik: Vedze tak mówili po Pitbullu, to nakręcił Ciacho ( ͡°͜ʖ͡°)
@malykopareczek: tak? to podaj jakiegoś na poziomie
@sielkunczik: Vedze tak mówili po Pitbullu, to nakręcił Ciacho ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ShutUpGreg: najlepszy obecnie zyjacy i tworzacy polski rezyser