Aktywne Wpisy
lakukaracza_ +61
#powodz Serce pęka
Krolowa_Nauk +201
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Jaki jest dobry i sprawdzony hosting? Potrzebuję przenieść mały sklep na wordpress ale pojęcia nie mam co jest na ten moment 'ok'.
#it #webdev #hosting
Patrzyłam nazwa.pl/ sohost (niby 10zł za ssd miesięcznie i stała płatność, ale nie znam tego).
@404_: dzięki, cenowo fajnie wygląda
Aktualnie do końca września z kodem NODEJS aż 50% taniej :)
Komentarz usunięty przez autora
Sprawdź nasz hosting dedykowany pod WordPress: www.futurehost.pl/hosting-wordpress..
Oferujemy codzienny backup danych, bezpłatną pomoc przy transferze, domenę .PL za 0 zł, szybkie dyski SSD, 14 dniowy okres testowy, a teraz także kod promocyjny FH50, dzięki któremu odbierzesz aż 50% zniżki na hosting (oszczędzisz od 60 do 300 zł w zależności od pakietu). A skoro mowa o sklepie, to teraz mamy także promocję na zaufany certyfikat SSL