Aktywne Wpisy
Wychwalany +56
Pytanie do osób urodzonych we #wroclaw lub ogólnie #dolnyslask
Czy zaznaczony obszar jest dla Was czarną dziurą?
Nigdy tam nie byłem, nie wiem co tam jest i po co miałbym tam jechać.
#turystyka
Czy zaznaczony obszar jest dla Was czarną dziurą?
Nigdy tam nie byłem, nie wiem co tam jest i po co miałbym tam jechać.
#turystyka
Czy dla Wrocławian zaznaczony obszar to czarna dziura?
- Tak 62.3% (1395)
- Nie 24.1% (540)
- Częściowo 13.6% (305)
xxxzzz +82
Mam pytanie do #emigracja: czy w innych krajach też ludzie mają problem z myciem przed wejściem na basen? #!$%@?, chodzę regularnie i może z 5% osób bierze prysznic przed wejściem do basenu. Prysznice są robaki po to, żebyście myli się przede wszystkim przed a nie po basenie. Ale robaki robią zupełnie odwrotnie. I już pomijając to, że wnoszą bakterie do wody, to jeszcze ten smród zmiksowanych perfum, szczególnie jak jakieś Karyny
Bitcoinowcy i wszyscy inni chcący naprawdę zrozumieć złożoną problematykę smart-kontraktów i zagrożeń dla bezpieczeństwa z tym związanych czytają długie artykuły, takie jak ten:
https://medium.com/@jimmysong/the-truth-about-smart-contracts-ae825271811f
i cieszą się, m.in. z tego że ich pieniądze póki co nie są narażone na dodatkowe podatności wynikające wprost z nieprzemyślanych wdrożeń smart-kontraktów, takie jak słynny DAO hack.
BTW nie jesteśmy smutni i też robimy sobie śmieszne memy, ale w nagrodę za wysiłek czytania i ciągłego uczenia się krypto, a nie ZAMIAST nich (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ (ⴲ﹏ⴲ)/
#bitcoin #kryptowaluty #kryptoheheszki
@EndOfSupportCoin: zamiast memów lepiej byś kupił sobie trochę ico Jimmiego Songa tego co ten art o smart contractach wysmarował ( ͡º ͜ʖ͡º)
chciałeś zabłysnąć to trzeba się było brokatem posypać...
@EndOfSupportCoin: kupiłem już nawet jego tokeny w przedsprzedaży wszyscy mają natychmiast zrobić to samo inaczej nie mogą nazywać się maxymalistami. I najważniejsze można będzie potroić kasę a może nawet zarobić 10 i więcej razy tyle co się włożyło.