Wpis z mikrobloga

Dziś uświadomiłam sobie cel założenia #instagram
#rozowepaski o niezbyt dobrej aparycji mogą tam wrzucić sfotoszopowaną słitfocię i zbierać ❤ od #chad, #przegryw i innych #niebieskiepaski, którzy w realu by nigdy do nich nie zagadali.
Oczywiście żadnemu nie podoba się rzeczona laska, tylko liczą na likeforlike i te ameby oczywiście lajkują piętnaście ostatnich selfie chada, z nadzieją że napisze na prv (czego - oczywiście - nie robi).
Potem taki różowy przelicza lajki na atrakcyjność własną i się nimi pociesza wpieprzając lody w sobotni samotny wieczór.
#odkrycia XD #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kawalekpodlogi WOman jak już, chyba to ustaliliśmy.
Nie no, ni mom czasu na takie p---------e. I musiałabym pamiętać o rodzajnikach podczas pisania, za dużo zachodu.
A satysfakcji to ja nie muszę na wykopku szukać ( ͡~ ͜ʖ ͡°) tutaj to tylko relaks, mam dość spiny w życiu.
Zaś co do stylu wypowiedzi, praca z klientem, do którego jednak elo mordo nie powiem, bo nie wypada XD a
  • Odpowiedz
@Marysienka84 Czasem ktoś na mirko pod fitnessboners jakąś wrzuci gdzie jest extra przemiana z ulanej albo chudzielca w przypakowaną fitneskę. Tylko że żadna nie przyzna że się kłuje i to że jej "sponsor" to finansuje a jak ktoś taki komentarz napisze to jest blokowany. Tak było na profilu Julii Vins
  • Odpowiedz