Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Sezon ogórkowy trwa w najlepsze, zatem aby przyćmić numer niezbyt bogaty w afery postanowiliśmy kolejny raz dodać prezent, dla naszych wiernych czytelników.
Zapraszamy do polubienia naszego fanpage'a na facebooku oraz na google +.
Zachęcamy też do obserwowania naszego profilu na wykopie oraz przypominamy o możliwości składania donosów - samym linkiem do komentarza/znaleziska, bądz przywołania nas w danym wpisie - do czego gorąco zachęcamy :)
A teraz czas na to, na co wszyscy czekali. ;)
Niezbędnik wykopowego podrywacza!
Oraz nowy numer:
http://wykopoid.soup.io/post/261378343/Image
Komentarz usunięty przez autora
chyba odnosi się do tego podsumowania wykopu czy coś. @Axelio: dobrze mi się wydaje? :P
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora