Sezon ogórkowy trwa w najlepsze, zatem aby przyćmić numer niezbyt bogaty w afery postanowiliśmy kolejny raz dodać prezent, dla naszych wiernych czytelników.
Zapraszamy do polubienia naszego fanpage'a na facebooku oraz na google +.
Zachęcamy też do obserwowania naszego profilu na wykopie oraz przypominamy o możliwości składania donosów - samym linkiem do komentarza/znaleziska, bądz przywołania nas w danym wpisie - do czego gorąco zachęcamy :)
@lobek: ja już mam swojego ucznia. @kravi93 dzielnie walczy! ;P
@zurawinowa: Mogłaś pisać, to bym podrzucił wpisy jak mi pomagali "podrywać" wykopowicze... to by było. Miał bym swoich skrzydłowych! Dzielna jesteś, że się przez to przekopałaś. Wiem, że czyste screeny, ale w kilku miejscach były ułożone nie chronologicznie, przez co efekt się potęgował ;D
Lipa troszkę, że nie wszędzie są awatary osób które to pisały, bo to
@zurawinowa: tak, jej siostra była by dobrym materiałem, ale jeszcze jeden podryw @kravi93 bym dal jak walczył z @RT_NR o serce prawniczki. Rady jakich udzielali mi wykopowicze! :D Moją walkę z @Blaskunem o serce pewnej wykopowiczki... wiele wiele jeszcze lepszego stuffu. Ale wtedy nie było by mnie tak dużo w sumie... ;D
Sezon ogórkowy trwa w najlepsze, zatem aby przyćmić numer niezbyt bogaty w afery postanowiliśmy kolejny raz dodać prezent, dla naszych wiernych czytelników.
Zapraszamy do polubienia naszego fanpage'a na facebooku oraz na google +.
Zachęcamy też do obserwowania naszego profilu na wykopie oraz przypominamy o możliwości składania donosów - samym linkiem do komentarza/znaleziska, bądz przywołania nas w danym wpisie - do czego gorąco zachęcamy :)
A teraz czas na to, na co wszyscy czekali. ;)
Niezbędnik wykopowego podrywacza!
Oraz nowy numer:
http://wykopoid.soup.io/post/261378343/Image
@ppj: Zaraz wrzucę mirror.
Komentarz usunięty przez moderatora
Miejscami tak fajnie pomanipulowane, że głowa mała ;DDD
Jestem pełen podziwu, że wam się chciało, bo pół mojego profilu musieliście przekopać, żeby to wybrać ;D
@zurawinowa: To w redakcji też widzę iskrzyło, aż dymiło? :D
No... wszystkie Twoje wpisy przejrzałam, było z czego wybierać. :D
@zurawinowa: Mogłaś pisać, to bym podrzucił wpisy jak mi pomagali "podrywać" wykopowicze... to by było. Miał bym swoich skrzydłowych! Dzielna jesteś, że się przez to przekopałaś. Wiem, że czyste screeny, ale w kilku miejscach były ułożone nie chronologicznie, przez co efekt się potęgował ;D
Lipa troszkę, że nie wszędzie są awatary osób które to pisały, bo to
Nie doszłaś wieelu wielu tekstów... ale i tak jest nieźle ;P