Wpis z mikrobloga

Mam przyjemność przedstawić 12 numer #wykopoid

Sezon ogórkowy trwa w najlepsze, zatem aby przyćmić numer niezbyt bogaty w afery postanowiliśmy kolejny raz dodać prezent, dla naszych wiernych czytelników.

Zapraszamy do polubienia naszego fanpage'a na facebooku oraz na google +.

Zachęcamy też do obserwowania naszego profilu na wykopie oraz przypominamy o możliwości składania donosów - samym linkiem do komentarza/znaleziska, bądz przywołania nas w danym wpisie - do czego gorąco zachęcamy :)

A teraz czas na to, na co wszyscy czekali. ;)

Niezbędnik wykopowego podrywacza!

Oraz nowy numer:

http://wykopoid.soup.io/post/261378343/Image
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopoid: Dzięki! :D Brechtałem sromotnie! :DDD

Miejscami tak fajnie pomanipulowane, że głowa mała ;DDD

Jestem pełen podziwu, że wam się chciało, bo pół mojego profilu musieliście przekopać, żeby to wybrać ;D
  • Odpowiedz
@lobek: ja już mam swojego ucznia. @kravi93 dzielnie walczy! ;P

@zurawinowa: Mogłaś pisać, to bym podrzucił wpisy jak mi pomagali "podrywać" wykopowicze... to by było. Miał bym swoich skrzydłowych! Dzielna jesteś, że się przez to przekopałaś. Wiem, że czyste screeny, ale w kilku miejscach były ułożone nie chronologicznie, przez co efekt się potęgował ;D

Lipa troszkę, że nie wszędzie są awatary osób które to pisały, bo to
  • Odpowiedz
@zurawinowa: tak, jej siostra była by dobrym materiałem, ale jeszcze jeden podryw @kravi93 bym dal jak walczył z @RT_NR o serce prawniczki. Rady jakich udzielali mi wykopowicze! :D Moją walkę z @Blaskunem o serce pewnej wykopowiczki... wiele wiele jeszcze lepszego stuffu. Ale wtedy nie było by mnie tak dużo w sumie... ;D
  • Odpowiedz