Aktywne Wpisy
gnt_1 +457
- Krzychu Bosak zapowiada złożenie zawiadomienia do CBA ws. kredytu naStart
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
konto_obserwacyjne +314
Poczytałem rosyjską prase z ciekawości. Chciałem się dowiedzieć jak cyfrowe wydania relacjonują wojne, a szczególnie ostatnie dni. Wnioski zostawiam wam, ale na samym końcu także dziele się swoją opinią.
Komsomolskaja Prawda - rosyjski tabloid (typ gazety, przeważnie dziennika o sensacyjnej treści i dużej liczbie ilustracji, taki polski Fakt lub Super Express), największa pod względem nakładu rosyjska gazeta codzienna.
- szokująca liczba ofiar wśród cywilów w obwodzie kurskim
- Aleksander Łukaszenka ostrzega Zachód i wierzy, że rosyjskie wojsko usunie wroga z swoich terenów
Komsomolskaja Prawda - rosyjski tabloid (typ gazety, przeważnie dziennika o sensacyjnej treści i dużej liczbie ilustracji, taki polski Fakt lub Super Express), największa pod względem nakładu rosyjska gazeta codzienna.
- szokująca liczba ofiar wśród cywilów w obwodzie kurskim
- Aleksander Łukaszenka ostrzega Zachód i wierzy, że rosyjskie wojsko usunie wroga z swoich terenów
Postanowilam dziś podjechać, żeby kupić z 4 dynie.
Pojechałam, zapytałam. Zgodzili się.
Wybrałam 4 duże dynie i pytam o cenę.
A pan mi na to:
- Niech pani choć 10 zł da.
Dałam 20 i mam 4 POTĘŻNE dynie.
Kocham wieś.
#wies #truestory #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
POOOKAAA DYNIE!!!
Komentarz usunięty przez moderatora
jest nadmiar to ludzie chcą się pozbyć, dosłownie. sam mam tyle cukinii (to rodzina dyniowatych), że już nie wiem co z tego robić.