Aktywne Wpisy

Pixario +139
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +110
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

@obecny_duchem: Ehe, a kiedy było lepiej? Za Chrobrego? Wystarczy zobaczyć jakim porywem geniuszu było PW, po niebywałym sukcesie akcji burza, żeby wiedzieć, że to wcale nie komuna.
Ktoś zaraz powie, że było 20 lecie międzywojenne. Prawdą jest, że tylko 8% mieszkań w miastach miało kanalizację, a na ulicy j----o gównem jak z Gangesu.
Lubię Polskę za przyrodę, język, jedzenie, wartości rodzinne, ale wszystko inne przyprawia mnie
Porównaj ilość wiedzy jaką mają do przyswojenia lekarze, a potem zobacz na ratowników. Myślę, że więcej nie trzeba dodawać.
Jeśli jednak chciałbyś dalej drążyć, to porównaj obowiązki jednych i drugich ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Hadzi: wykopek vs ekonomiści, eksperci, analitycy
Kto wygra?
To świat jest chory i wszędzie ludzie są wykorzystywani coraz bardziej, ale nikomu to nie przeszkadza.
A gdyby pominąć kwestie pieniężne to Polska w wielu dziedzinach jest miejscem o wiele lepszym niż pozostałe kraje Europy i Ameryki.
@aqualioss: Ale oni też są zdania, że to jebnie
źródło: comment_pthkUZ4dM9oDVMLR5Ao4ZUUO813qu0c2.jpg
PobierzWybierz jedno.