Aktywne Wpisy

kamilxpompa +1064
Audi to stan umysłu #trzecieoko #powodz

RenkaRenkeMyje +1668
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz

W związku z zainteresowaniem otwieram tag: #zarzutkadoskonalejjakosci - do obserwowania / czarnolistowania.
Postaram się dostarczać content ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zachęcam również do podrzucania swoich pomysłów - inspiracji nigdy za wiele. Wołam plusujących poprzednie wpisy - nie chcesz być wołany to nie plusuj.
A w dzisiejszym odcinku SŁODZIAKI - ŚWIEŻAKI. Ale nie ma nic za darmo, co to to nie ! Chcesz ŚWIEŻAKA ZA DARMO madka ale tylko pod jednym warunkiem - żądam jednego zdjęcia. Nie jakieś roznegliżowane, bo tego internet pełen, tu trzeba się wysilić ( ͡° ͜ʖ ͡°) zdjęcie Z RONDLEM LUB DOWOLNYM PRODUKTEM Z BIEDRONKI NA GŁOWIE. Kto pierwszy ten lepszy !
#heheszki #ciekawostki #pdk #madki #madka #pasta #zadarmo #swiezaki
źródło: comment_Om3E4dgCwkHG98iUHgdEsIjfjweUIll2.jpg
PobierzPoza tym to celowe upodlanie ludzi
@emcter: To jest cowboy!
źródło: comment_P72DbJgBqMFRy8zbkNNAVTQTIja4Vehb.jpg
Pobierz