Próbowałem dziś wytłumaczyć mojemu ojcu (kierowca z ponad 35 letnim stażem), że jazda na suwak jest spoko a bycie szeryfem to totalne buractwo.. Chyba mnie wydziedziczy #polskiedrogi #motoryzacja
@Krzemol: Ale to jest mega smutne! Dajesz człowiekowi twarde dowody i argumenty a w zamian dostajesz "c---a sie znasz" albo "nie będziesz mnie gówniarzu uczył" ( ͡°ʖ̯͡°)
Próbowałem dziś wytłumaczyć mojemu ojcu (kierowca z ponad 35 letnim stażem), że jazda na suwak jest spoko a bycie szeryfem to totalne buractwo.. Chyba mnie wydziedziczy
@ha_nys: No trochę tak w tamtym pokoleniu jest. Jedyna droga dwujezdniowa to była wtedy Gierkówka i kawałek A4, a samochodów było tak mało że korek (na 15 samochodów) to czasami był w Warszawie. A dłuższy ogonek to najwyżej przed CPN po etylinę na
@ha_nys: mój stary akceptuje jazdę na suwak i popiera, ale kiedyś go wyprzedzałem na Obwodnicy Trójmiasta jadąc do końca kończącym się pasem, a on ładował się pierwszy do kolejki, zamiast też jechać do końca.
#polskiedrogi #motoryzacja
źródło: comment_cKyn7SZmTsxmcpNSCA1WLsT1GMYynzMX.jpg
Pobierz@ha_nys: No trochę tak w tamtym pokoleniu jest.
Jedyna droga dwujezdniowa to była wtedy Gierkówka i kawałek A4, a samochodów było tak mało że korek (na 15 samochodów) to czasami był w Warszawie.
A dłuższy ogonek to najwyżej przed CPN po etylinę na