Aktywne Wpisy
Filippa +116
Bronienie tego przemocowca jest obleśne xD
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
raul7788 +251
#bitcoin #kryptowaluty #ethereum
BTC to jest indywidualna sprawa każdego i o to się nigdy nie pyta....
Możesz myśleć że tylko traciłem, jeżeli tak uznasz że bo nie chcę odpisać... wisi mi to.
@cyberpunkbtc: od "zawsze".
To nie jest pytanie o długość wuja ᶘᵒᴥᵒᶅ
Czemu właściwie np. takie pytanie o wysokość pensji tak często bywa tematem tabu?
@drakkar: No nie wiem, to jest taka niepisana zasada że się nie pytamy. W odróżnieniu od fiata, tylko my mamy kontrolę nad naszymi BTC. Tylko ja mam klucze do moich BTC, są tylko moje i nikomu nic do nich. Tak samo tutaj nie spotkałem się nigdy z tym żeby ktoś kogoś pytał.
@Manah: To jeszcze bym zrozumiał. Ok. Tylko jak ja pytam kogoś o zarobki to pytam raczej znajomych z IT. Nikt mi kwoty konkretnej nie podał tylko takie ogólniki, że "junior/mid to coś koło tego ale to zależy ile wynegocjujesz". Mogę się dowiedzieć tylko jakie to gratisy do wypłaty dostają. Tak zrozumiałem dlaczego szefowie ze szklanych biurowców tak ochoczo dają niepieniężne dodatki do
@Manah: a jak zarabiasz trochę lepiej to wiadomo że złodziej i oszust
O ile isę nic nie zmieniło to dziś jesteśmy na 8 miejscu na
@100x: gdyby miał ponad setkę myślę że miał by #!$%@? siedzieć tutaj na tagu, napisał że wpadają tu ludzie z ponad setką ale chyba tylko pawlo siedzi tu cały czas
@cyberpunkbtc: ostatnio zapytałem znajomego zajaranego bitcoinem co by zrobił jak by miał ponad setkę
odpowiedź była szybka "nie martwił bym się o emeryturę" i myślę że większość z
No i co to kogo obchodzi? Ja nikomu nie zazdroszczę i nie mam bólu dupy. Bardzo dobrze, niech ludzie mają jak najwięcej i niech się
@cyberpunkbtc: Mentalność Polaków
Co do Mirków z BTC znam też jednego co ma ponad setkę, dobry przyjaciel i nie ma go tutaj z nami, zwykły szary człowiek, dużo starszy ode mnie około 60 lat, pijak straszny, żyje w kawalerce i gdyby nie siostra która mu od czasu do czasu przyjdzie zakupy zrobi i posprząta to by zarósł brudem i zmarł z