Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
cocojambo210 +112
Już niedługo rok bez olkoholu
#bitcoin #kryptowaluty #ethereum
Raczej nie o to chodziło ale powiedz sam, te muchy wyglądają jak takie ukryte przesłanie Andreasa :D
@pawlo74 Przypadek? ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS. Ludzie, ktorzy kupili BTC w grudniu, dzisiaj sa w plecy 70% majatku przeznaczonego na ten instrument. Ten twoj argument nie ma sensu
@cockardka: jak masz plny na koncie w banku z oprocentowaniem 1% a target inflacyjny 2% :D to nic zlego
@cockardka: nie porównuj fiata do bitcoina, który nie będzie miał z tym problemu ponieważ dzieli się w nieskończoność, starczy dal każdego, nawet gdyby w obiegu pozostał tylko mój jeden, którego nigdy nie sprzedam. Fiat mnoży się w nieskończoność a bitcoin dzieli. Fiat czyni, że stajemy się z czasem biedniejsi a bitcoin powoduje, że jesteśmy bogatsi. Trzymaj fiata a ja
@cockardka: biednieję z dnia na dzień, moja siła nabywcza spada z dnia na dzień a ja mogę kupić mniej, nawet dzisiaj zauważułem, że ceny znowu wzrosły.
@cockardka: tak jasne
@cockardka: nie no "oszczęsdzaniem" wbijaniu na środek pompy to bym nie nazwał.
To trzeba robic z głowa kupować jak kurs jest stabilny np jak teraz a nie jak sie ATH atakuje...
Na co sie nikt nie nabierze - sam mowisz ze BTC mozna dzielic w nieskonczonosc. Jezeli mozesz cos dzielic w nieskonczonosc, to