Aktywne Wpisy

Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
bg_92 +17

Moja znajoma chciała kupić dziecku laptopa, to jej wyszukałem wszystko - miała być na fakture, też nie ma problemu. Tylko ona nie chciała, żebym ja to zamówił z jakiegoś sklepu typu morele - tylko ona musi to kupić w sklepie stacjonarnym w jej mieście. Okej. Laptopa zamówiła tego co jej wysłałem, odebrała fakturę - wczoraj u niej byliśmy na grilu no i z ciekawości patrzyłem na laptopa bo miałem jej córce zainstalować kilka rzeczy - a tam 4 gb ramu i dysk HDD a nie 256 SSD. Pokazuje mi fakturę na fakturze jest ten laptop z dyskiem HDD i 4GB ramu, czyli jest stan faktyczny - no ale ona zaniosla im specyfikacje pełną (tą moją) i taki mieli jej ściągnąć; przy placeniu powiedzieli, że to ten z tej specyfikacji - po drugie wzięli z 100 zł więcej niż był na morele; a ma 4 gb ramu i dysk HDD - da się coś z tym zrobić, czy raczej podpisała fakturę i ch0j.... tak jak ktoś pisał... w tym kraju trzeba się na wszystkim znać bo wszędzie cię zrobią w choja...
CZEMU ONA MI NIE WYSŁAŁA FAKTURY ODRAZU.............