Aktywne Wpisy
Pozytywny_gosc +13
Wykopki już wydały wyrok z całej aferze. Ja nie zamierzam się bawić w sędziego, ale zaskoczył mnie jeden fragment.
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
DFWAFDS +5
#przegryw za ile Wy kupujecie buty? Dla mnie taka kwota to jest jakiś absurd, nigdy tyle na buty nie wydałem.
Mirki, chyba mam problem.
Jestem w #zwiazki, jest nam bardzo dobrze razem, ale... czasem jak jestem sama to ogarniam mojego byłego na portalach i jakby czuję trochę #zazdrosc, gdy widzę, że mu się powodzi, zwiedza świat z #rozowypasek i ogólnie mu wspaniale.
Szczerze go nienawidzę za to co zrobił i dlatego nie wiem czy to #logikarozowychpaskow czy kurde co?
Mam tak tylko jak jestem sama. O co tu chodzi?
Czuję, że to nie fair wobec #niebieskiego. Ma ktoś tak?
POMOCY. (╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kptant
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Jesli chcesz się z niego wyleczyć i z poczucia, że ma lepiej/żyje ciekawej/jest szczęśliwy to nie zazdrością, nienawiścią czy podglądaniem jego życia i rozmyślaniem, ale to chyba wiesz, prawda? Jesli się skupisz na sobie
@AnonimoweMirkoWyznania: dla mnie to jest bardzo słabe i nie mam na myśli tego czy życzenie jej wszystkiego co najgorsze jest niskie albo podłe z twojej strony, bo to raczej naturalne i zrozumiałe, że jej nienawidzisz, ale przez snucie takich fantazji o tym jak karma ją dojeżdża nie pozwalasz sobie na zapomnienie i ruszenie dalej. jeśli ciągle będziesz rozpamiętywał to co
@Masia999 próbuję właśnie zmienić swoje życie, ale nie po to, żeby się pokazać.
@lezkaniebieska nie tęsknię za nim, tego jestem pewna.
Wiecie, najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nim praktycznie gardzę. Rok czasu do mnie pisał i dzwonił
@AnonimoweMirkoWyznania: no to najlepszym sposobem byłoby nie podglądanie go na social mediach. zablokuj go albo sama usuń konta. po jakimś czasie ci przejdzie.