Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, chyba mam problem.

Jestem w #zwiazki, jest nam bardzo dobrze razem, ale... czasem jak jestem sama to ogarniam mojego byłego na portalach i jakby czuję trochę #zazdrosc, gdy widzę, że mu się powodzi, zwiedza świat z #rozowypasek i ogólnie mu wspaniale.
Szczerze go nienawidzę za to co zrobił i dlatego nie wiem czy to #logikarozowychpaskow czy kurde co?
Mam tak tylko jak jestem sama. O co tu chodzi?
Czuję, że to nie fair wobec #niebieskiego. Ma ktoś tak?

POMOCY. (,)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kptant
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: a nie mozesz zwiedzac tez swiata ze swoim niebieskim ? Robic cos fajnego razem ? Przestan przegladac jego portale, z reszta wiesz przeciez jak to dziala. Robisz 200 zdjec, ale wrzucasz tylko jedno.ktore sie nadaje. I on ma 200 momentow w zyciu ale nie wszystkie 200 jest taki zajebiste jak na tym zdjeciu.
SześcioramiennaSamica: Mam to samo. Powstrzymuję się od sprawdzania profilu byłej, ale siedzi mi to w głowie od 2 lat. Tak samo jej nienawidzę, bo to ona mnie zdradziła i żyje sobie dalej, jak gdyby nigdy nic i zwiedza świat (praca zagranicą, więc robi sobie wypady na kilka dni). To mi uświadomiło, że nie ma karmy. Nie będę też udawał, że życzę jej jak najlepiej, bo jeżeli jakimś cudem jednak jest jakaś
A moze po prostu za nim tęsknisz? Nawet jesli wyrządził Ci jakąś krzywdę nie oznacza to przecież, że nie wróciłabyś do niego gdybym taka okazja się nadarzyła. Wróciłabyś? Zastanów się dobrze, bo to może o to właśnie chodzi.

Jesli chcesz się z niego wyleczyć i z poczucia, że ma lepiej/żyje ciekawej/jest szczęśliwy to nie zazdrością, nienawiścią czy podglądaniem jego życia i rozmyślaniem, ale to chyba wiesz, prawda? Jesli się skupisz na sobie
DobryBrowar: @Martinus06: Nie interesuje mnie stricte "zemsta", bo i co ja mogę? Jakiekolwiek zainteresowanie szlaufem stawia mnie na przegranej pozycji. Jest różnica między mną, a mentalnymi dzieciakami, które się mszczą na byłych. Nie wstydzę się swoich uczuć i emocji, ale nie upadłem tak nisko, by się nimi kierować i specjalnie zatruwać komuś życie, nawet jeśli jest śmieciem. Jeśli miałbym okazję do zemsty, to bym z chęcią z niej skorzystał, natomiast
Pozostaje mi tylko śnić o tym, że jednak życie jej #!$%@?

@AnonimoweMirkoWyznania: dla mnie to jest bardzo słabe i nie mam na myśli tego czy życzenie jej wszystkiego co najgorsze jest niskie albo podłe z twojej strony, bo to raczej naturalne i zrozumiałe, że jej nienawidzisz, ale przez snucie takich fantazji o tym jak karma ją dojeżdża nie pozwalasz sobie na zapomnienie i ruszenie dalej. jeśli ciągle będziesz rozpamiętywał to co
OP: @kola1703 nie czuję, żeby to był ten właściwy. Jest to typ chłopaka, który nigdy nie dorośnie, a ja kogoś takiego nie potrzebuję. On nie potrzebuje nie, bo jestem "zbyt dorosła".
@Masia999 próbuję właśnie zmienić swoje życie, ale nie po to, żeby się pokazać.
@lezkaniebieska nie tęsknię za nim, tego jestem pewna.

Wiecie, najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nim praktycznie gardzę. Rok czasu do mnie pisał i dzwonił
Nie wiem, może to wynika z tego, że podświadomie zdaję sobie sprawę, że tamta różowa jest lepsza niż ja.

Chcę po prostu, żeby zniknął z moich myśli razem z nią.

@AnonimoweMirkoWyznania: no to najlepszym sposobem byłoby nie podglądanie go na social mediach. zablokuj go albo sama usuń konta. po jakimś czasie ci przejdzie.