Aktywne Wpisy
arinkao +377
Towarzysz_Sobaka +14
#raportzpanstwasrodka
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
zeby btc mial przyszlosc musi miec tanie i szybkie transakcje i byc stabilny, te drugie przyjdzie z czasem jak instytucje wjadą
#bitcoin
@dimitrov: jest beta ale działa całkiem sprawnie
https://medium.com/andreas-tries-blockchain/bitcoin-lightning-network-3-paying-for-goods-and-services-5d9c492b0eb2
https://medium.com/andreas-tries-blockchain/bitcoin-lightning-network-2-we-must-first-become-the-lightning-network-49c46953c1d7
ale spodziewałem się cyberpunk, ty sam zauważyłeś że ln to gówno jak się odebrać nie dało. powrót do dawnego fanatyzmu?
Jakiś dowód? Bo to najbardziej aktualna obiektywna recenzja.
Na pewno dalej nie możesz otrzymać więcej niż jest po drugiej stronie kanału i to się nigdy
@megaloxantha: to ma wiele do rzeczy ujawnia, że jesteś zwykłym trolem od ginącej sieci, która nie jest kryptowalutą. To wszystko po to aby OP wiedział z kim ma do czynienia.
Mogę sprzedać swoje tokeny lub etery na zdecentralizowanej giełdzie (działającej jako smart kontrakt) za dolary gwarantowane przez usa. Zaczyna się tokenizacja akcji jako tokenów na ethereum - link do pierwotnej sprzedaży tokenów-akcji ośrodka wypoczynkowego w Aspen.
Bitcoin jest dla każdego dla pokornych i niepokornych, to otwarta sieć gdzie nikt nie potrzebuje żadnego pozwolenia od nikogo. Mogę być kryminalistą albo hakerem
Ostatnie spotkanie kilku devów-stulejarzy, którzy na poczekalni ustalili zmianę podaży
@Smule: ten system nie ma sensu, wiedziałem o tym od samego początku kiedy o tym usłyszałem. Ja to widzę jsko bogaty staje się bogatszy nie robiąc nic, to kopia tego co teraz mamy w systemie bankowym. Lepiej, żeby tego nie wprowadzali to dłużej pociągnął.
Zresztą nie tylko ja tak uważam, z technucznego punktu widzenia nie wygląda to lepiej. Peter Todd też nie