Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki co się odjaniepawla. Spotykałem się z jedna dziewczyną od stycznia. Na początku była wielka miłość i ogólnie słodko. W lipcu na weselu, na który mnie zaprosiła powiedziała mi, że nie jestem księciem z bajki i nie chce ze mną być. Uniosłem się honorem i powiedziałem, że nie ma sprawy. Okazało sie, że w tym czasie spotykała się z jakimś typem ale ją rzucił. Teraz laska do mnie dzwoni i twierdzi, że jest ze mną w ciąży ale tępa #!$%@? nie pomyślała, gdy zwierzała się mojej koleżance ze studiów, że ojcem jest ten golodupiec. Dowiedziała się też, że kupiłem sobie mieszkanie i próbuje mnie wrobić.
Wyśmiałem ja i czekam na dalszy obrót spraw. Jutro przyjeżdża do mnie jej brat "porozmawiać ze mną"
#logikarozowychpaskow ##!$%@?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 149
@Mordschlag: domniemanie ojcostwa działa również poza małżeństwem. Oczywiście teraz w dobie testów DNA to już traci znaczenie i odchodzi się od tego, ale nie zmienia to faktu, że ustawa przewiduje opcje domniemania ojcostwa w związku nieformalnym. A nawet bez związku :D
dwa lepiej jest zrobic nieswiadomego faceta ktory dla swietego spokoju sie przyzna i bedzie placil no ale co ja tam wiem

@KarPaKo: jak się przyzna do nieswojego gówniaka to jest debilem i niech płaci, wcale nie szkoda. #!$%@?, kto się przyznaje do dzieciaka dla "świętego spokoju"?
no ale co ja tam wiem

@KarPaKo: no właśnie wychodzi na to że niewiele xD serio uważasz ze jak losowa panna wskaże losowego kolesia, czy nawet jednego ze swoich byłych jako ojca dziecka to to siądzie bez jego zgody? tak o? pstryk jesteś ojcem i bulisz, a bogaci mają prawników będących uczniami czarnoksiężnika którzy magicznie naginają przepisy? xD

@kluen: przewiduje też mechanizmy jego zaprzeczenia. zwłaszcza jeśli loszka w międzyczasie była
@kluen: co Ty człowieku piszesz. Jak w przypadku OP to działa?
Jego domniemanie prawne nie interesuje za wuja bo 62 krio go obchodzi tyle co abstynenta zawartość alkoholu w piwie.
Nie ma do niego zastosowania z tego co wyjaśnił.
@Mordschlag: kuhwa opowiedziałbym jak można tak zrobić będąc różową, ale w tym momencie sam kręciłbym na siebie bata. Jak to nie zarzuta to na miejscu opa poszedłbym do notariusza i złożył oświadczenie jakieś przez niego podpisane że nie ma dziecka z tą kobietą na wypadek gdyby go próbowała wrobić pod jego nieobecność. Albo weź to stary #!$%@?, zamień majątek na Monero i Ci może każda różowa skoczyć xD