Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +4
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Tymczasowo wracam z Pomorza do mojej rodzimej Wielkopolski i będę musiał dojeżdzać z dworca głównego w okolice ulicy mostowej/grobla i jak to zrobić? Rożowypasek jakąś kartą magiczną się posługiwał, kierowca biletu nie sprzeda (XD), więc jak to najłatwiej rozwiązać z perspektywy kogoś, kto będzie tam do #pracbaza dojeżdzał codziennie z pewnej pięknej mieściny pod poznaniem? Bilet miesięczny? Nie ogarniam tych stref, a w TripCity to łatwizna, skmką wszędzie blisko było. #trojmiasto #komunikacjamiejska #gownowpis
@BlackDave: są przy wyjściach, nie opowiadaj bzdur.
Komentarz usunięty przez moderatora
@BlackDave: a tego nawet nie skomentuję, jak sobie wyobrażasz kierowcę sprzedającego bilety w komunikacji MIEJSKIEJ? Na każdym przystanku by stał co najmniej 5 minut jakby ludzie u niego bilety kupowali xD
Wyrób sobie PEKĘ i tyle.
@BlackDave: a po co kierowca ma od ciebie kupować bilet, skoro to on prowadzi ten pojazd? ( ͡º ͜ʖ͡º)
I gdzie niby czeka 5 minut? Gdyby motorniczy sprzedawali bilety to by się zrobił taki sajgon, że kompletnie nic by nie jechało. Wyobraź sobie, że nie
Mobilet
szanujmy się