Wpis z mikrobloga

A tutaj mam wiadomość, słuchajcie dla chłopców w Polsce i dla mężczyzn w Polsce. Słuchajcie chłopcy, nie ruchajcie p0lek. No bo co te brudaski mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej japy. A taka Murzynka albo Arabka? A, to jest co innego chłopcy słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzynki albo Arabki to są to dziewczyny z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształcone, tak więc wiecie, one mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a P0lki co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzynka czy Arabka słuchajcie, ciała mają napięte, one wyglądają jak dzieła Fidiasza, rozumiecie?Skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arabka albo Murzynka nawet nie umyje przez miesiąc to, P0lka to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arabka czy Murzynka zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudna Tak więc chlopcy nie ruchajcie P0lek. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc chłopcy nie ruchajcie P0lek, ruchajcie tylko Murzynki i Arabki, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te kur*y P0lki się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ta czarna czy Arabka śmie Wam robić loda. Dlatego chłopcy jeszcze raz: nie ruchajcie P0lek, ruchajcie Murzynki i Arabki.
#mizoginia #przegryw #stulejacontent #p0lka #pdk #heheszki
  • 8