Wpis z mikrobloga

Też tak macie, że jak zasiedzicie się długo w piwnicy to nagle nabieracie przekonania że może uda się wam wyjść z przegrywu. Ale jak już wychodzicie do ludzi i widzicie samych normików oskarków i chadów to czujecie się przy nich jak g---o i wtedy już wiecie że nic z tego nie bedzie. U mnie to błędne koło trwa już parę lat
#przegryw #stulejacontent #s----------e #depresja
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JestemSpermiarzem: Wszystko prawie możesz zrobić z brzydkim ryjem, jeżeli nie dotyczą relacji międzyludzkich. Ja się z tym pogodziłem, że mam kartoflany polski ryjec i zajmuje się innymi rzeczami. Nie będę uwłaczał swojej godności i wartości pajacując
  • Odpowiedz
@JestemSpermiarzem: dokladnie tak mam, wale piescia w stol, ide do ludzi i patrze ze oni bez zadnego wysilku zachowuja sie jak krolowie zycia, lochy mokre sluchaja ich jak nasze babcie homilii Papaja a ja jestem dla niech niewidoczny to taki w---w ze nie moge. Dajcie mi loszke, ale ladna, bo sam jestem ladny (tak mi mama mowila) a nie brzydka desperatke.
Tak na dobra sprawe to nawet moglbym nie r----c,
  • Odpowiedz
@JestemSpermiarzem: szanuję za nick. A tak wracając do tematu, to mam podobnie. Gdy jestem w jakimś centrum handlowym i widzę normalnych ludzi i to w jaki sposób się zachowują, to momentalnie tracę wiarę we własne możliwości. Wtedy dopiero dostrzegam tę przepaść jaka mnie od nich dzieli.
  • Odpowiedz