Aktywne Wpisy
Pust3lnick +7
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
Tak wygląda depresja
#korposwiat #pracbaza
U nas w korpo szczurandi mamy co drugi piatek wolny.
pewnie siedzisz w dziale IT i nie czujesz, że #!$%@?. Przejedź się do działu sprzedaży a potem z powrotem na piętro IT :D
@Euphor: taki pogląd ma każdy komu dobra sytuacja życiowa (nie mylić z bogactwem - po prostu taka w której czujesz się spełniony) pozwala cieszyć się życiem bez spinki o innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w tym czasie niedocenieni i zakompleksieni mężczyźni gorączkowo wertują blogi, na których inni mężczyźni tego samego typu nauczają jak powinien wyglądać nowoczesny, kreatywny
Parafrazując avatary użytkowników nie służą do wyrażania poglądów, zainteresowań, ani funkcji dekoracyjnej, podobnie jak pseudonimy, dlatego wszystko inne niż imię, nazwisko i zdjęcie (najlepiej legitymacyjne) to błazenada i powód do zażenowania.
Komentarz usunięty przez autora
@gansevudei: Praktycznie w każdej jest, tylko sa takie w których ogranicza się do
nawet na rozmowach rekrutacyjnych teraz juz nie obiwązują praktycznie dresscody, ostatnio przywitał mnie typ w tshircie i krótkich spodenkach :D