Aktywne Wpisy
Jody_HiGHROLLER +24
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
szczurek_87 +42
Fachowiec odkurzył płytę indukcyjną w montowanej kuchni swoim odkurzaczem karcher zajechaną plastikową końcówką która ma mnóstwo zadziorów i jakiś wbitych kamyków. Efekt to porysowana nowiusieńka płyta indukcyjna. Wkurzyłem się bo mam już dosyć tych speców. Jedno robią a drugie obok niszczą. Zero zabezpieczenia rzeczy, żadnego myślenia tylko jazda, byle szybko kasę wziąć i nara. W odkurzacz ma włożoną taką końcówkę z włosami - 3s na zmianę by stracił. To kur*a nie :/
I pomyślałam ze najtrudniejsza rzeczą w całym procesie jest znalezienie przepisow na redukcje które są proste i smaczne. Trochę już ich nazbierałam. Dzielić się? Dla ciekawskich - w pokoju nie mam progów bo wzięłam się za malowanie scian ;) przy tym można spalić nawet 400 kcal! A lustro ubrudzone farba :P szybkie zdjęcie i brałam się dalej za remoncik
#mikrokoksy #dieta #jedzenie #mikrokoksy #mirkokoksy #zdrowie #redukcja #chudnijzwykopem #silownia
To zdjęcie nie jestt atencyjne. Nie jest wulgarne, nie ma tam wymyślnych póz, strój też zwyczajny.
Komentarz usunięty przez autora
Oby tak dalej
Dzięki
Czasem myślę że lepiej byłoby być takim prostym a nie ala klepsydra, no ale tego nie zmienię