@helmutkoll: Zooplus zazwyczaj tak właśnie robi. Duży sklep, do tego niemiecki, więc ich stać ;)
@Zaff: a, a jak poprosiłam o dodanie czegoś do już złożonego, ale jeszcze nie wysłanego zamówienia jako łączenie, albo dodanie promocyjnego kocyka, bo spełniałam warunki na jego otrzymanie, a nie wiadomo jakim cudem nie dodał się do koszyka przy składaniu zamówienia, to mi się kazali cmoknąć w pompkę ( ͡°ʖ̯
@matra: A kod na gratisy wpisywałaś na pewno poprawny? Ja już mnóstwo gratisików zgarnęłam, łącznie z kocem i jeszcze nigdy problemu z tym nie miałam ;)
@Zaff: wiesz co, przeszłam do podsumowania koszyka, zorientowałam się, że nie dodałam koca, 'wróciłam' po koc, wpisałam kod i przeszłam dalej nie patrząc na podsumowanie, a koca nie było. Nie mam pojęcia jakim cudem, bo tu kluczowy jest fakt, że ja po ten koc przed podsumowaniem WRÓCIŁAM xD i #!$%@? xD W sumie to smuteczek, bo cieszyłam się jak cholera, bo właśnie taki koc był mi wówczas bardzo przydatny i
@matra: To lipa :/ Zwłaszcza, że to brzmi jak błąd na ich stronie, to jeszcze powinnaś gratis dostać, że im buga zgłosiłaś, bo najwidoczniej mają słabych testerów ;-). A tak jeszcze narzekając na zooplusa, to ostatnio fundacje bardzo ich obsmarowywują, bo dla wielu fundacji cofnęli rabat, który mieli wykupiony, bo stwierdzili, że to podchodzi pod zamówienia hurtowe, a rabat mogą mieć tylko ludzie, co dla siebie osobiście kupują :x.
@helmutkoll: niektóre inne sklepy też mają taką politykę, kiedyś zamówiłem 13kg paczkę orijen i się okazało po otwarciu że w środku mnóstwo pleśni i robaki to mi odpisali że zwrócą kasę ale żeby karmy nie odsyłać, tylko właśnie zanieść gdzieś do schroniska. Panie na paluchu były bardzo zadowolone, 13kg starczy dla naprawdę wielu piesków.
@helmutkoll: też mi to kiedyś zrobili, jak zamówiłam niechcący karmę psią zamiast kociej. Karmy było za 6 dyszek, oddałam znajomym co psa ze schroniska wzięli :)
@helmutkoll: obsługę mają niezłą, ale ostatnio jak dostałem połamany drapak dla kota to kazali odsyłać. A jak wysłali dodatkowo jakieś kości dla psa, których nie zamawiałem to też napisali, że mogę sobie zostawić.
@helmutkoll: też z zooplusa korzystam i bardzo na plus wszystko, ale wrzucanie takich statusu na wykopie to proszenie się, by tutejsza cebula zaczęła ich jawnie okradać rzekomymi zwrotami. ( ͡°ʖ̯͡°)
chciałem zrobić zwrot na zooplus:
w sumie jestem w szoku
@Zaff: a, a jak poprosiłam o dodanie czegoś do już złożonego, ale jeszcze nie wysłanego zamówienia jako łączenie, albo dodanie promocyjnego kocyka, bo spełniałam warunki na jego otrzymanie, a nie wiadomo jakim cudem nie dodał się do koszyka przy składaniu zamówienia, to mi się kazali cmoknąć w pompkę ( ͡° ʖ̯
W sumie to smuteczek, bo cieszyłam się jak cholera, bo właśnie taki koc był mi wówczas bardzo przydatny i
A tak jeszcze narzekając na zooplusa, to ostatnio fundacje bardzo ich obsmarowywują, bo dla wielu fundacji cofnęli rabat, który mieli wykupiony, bo stwierdzili, że to podchodzi pod zamówienia hurtowe, a rabat mogą mieć tylko ludzie, co dla siebie osobiście kupują :x.
@rybsonk: ...