Aktywne Wpisy
dupox +58
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Witam Mirki, nawiązując do poprzedniego postu o tym jak zaczynałem budowę swojego domu, tak nie odpuściłem sobie i wciąż działam.. staram się codziennie 3h poświęcać, idzie wolno ale do góry.. Jako amator, laik z poradników budowlanych i łukasza z youtube stan na dzień dzisiejszy jest taki(zdjęcie z pomocnikiem) :
@Myszoskocznia siły życzę i wytrwałości.
@rozowatoxa: bo masz świadomość co może się #!$%@?ć po drodze... czasami lepiej tej świadomości nie mieć :P
jak robiłem projekt + kosztorys to do każdego kroku starałem się sam wymyślić co może pójść nie tak i jak na to zareagować... ostatecznie mój kosztorys + margines wzrósł z jakichś 10-15% na jakieś 30-35% planowanego kosztu budowy i stwierdziłem, że jeszcze rok z
@Matril
powodzenia
@NDSS
@ladzinsky
@grafffik dziękuje :)
@Matril: Tylko wciąż dziwne, że żadnego ocieplenia garażu lub ściany między garażem a domem nie masz, bardzo dużo ciepła będzie tamtędy uciekać. Ja bym się nad tym zastanowił mocno żeby zachować ciągłość izolacji.
Niemniej jednak powodzenia w realizacji ambitnych planów. Podrzuć
Komentarz usunięty przez autora
Ile ma mieć metrów?