Aktywne Wpisy
diabeu255 +17
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
JEST-SUPER +18
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie
Jeśli macie 18 lat nie potrzebujecie zgody.
W gimbazie rodzice nie chcieli mi tego podpisać (ŁOLABOGA JAK TO, PRZECIEŻ CURY I SYNY SOMSIADUW CHODZOM?), w liceum jak tylko skończyłem 18 lat przyniosłem taki świstek. Początkowo szkoła nie chciała wyrazić na to zgody więc powiedziałem że pójdę z tym wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Efekt był taki że w 3 klasie liceum (ja wypisałem się w 2) połowa klasy chodziła już na etykę i brakowało miejsca w sali więc siedzieliśmy na ziemi. Ale i tak w tym czasie odrabialiśmy inne lekcje/śmieszkowaliśmy z facetką więc warto było.
#bekazkatoli #gimboateizm #protip #licbaza
@niggerinthebox: no właśnie w tym problem
Komentarz usunięty przez autora
Po 1.Nie wszedzie są lekcje zastepcze zamiast religi w efekcie delfikwenci siedzą na korytarzu
po 2 i najwazniejsze ; Kasa na kachetów leci z podatków, 1mld rocznie mozna wydac na cos pożyteczniejszego .( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jebwleb: Ja nie walczyłem z religią, tylko o swoją wolność wyboru.
#codziennesprawdzaniemoderacji
@merciless85: nie jest, dopóki nie są to moi rodzice
@niggerinthebox: ha, powiedz to mojej starej szkole