Wpis z mikrobloga

via Android
  • 3
@H4v3n lub możesz tak jak ja, z torebki sos. Ale najpierw usmaz pieczarki z cebulka, wymieszaj proszek z zimna woda i wlej. Jak się zagotuje to można jeść
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@H4v3n jakieś zioło, posypalam na wierzch przed wstawieniem do piekarnika :) polecam dodać do masy na placki trochę miesa mielonego. dodałam 20dg miesa mielonego z indyka i naprawdę pyszne ʕʔ
  • Odpowiedz
@Emdap: ooooh shit, piekarnik. Takich rzeczy to nie posiadam. Placki to ja na patelni tłukę. Zioło z tamtego weekendu zostało, będzie jak znalazł.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@slawomiras sos jest w komentarzu powyzej :) a co do sposobu pieczenia - papier do pieczenia natluscic delikatnie, położyć placki na papierze i pyk piekarnik na 25-30 min 200' z górą-dół
  • Odpowiedz