Aktywne Wpisy
WykopX +1741
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
tomek_27 +177
Co myślicie o wrzuceniu wafli ryżowych do blendera w sensie shake'a żeby #!$%@?ć węgli?
Nie wiem czy próbować chyba głupi pomysł xd
Ja dorzucam czasami ryżu brązowego jak chcę porządne węgle, nie psuje smaku a fajnie się to gryzie (pod warunkiem pewnie, że ten shake jest chociaż trochę gęsty). Oprócz tego zawsze daję banana, ale nie wiem czy można to traktować jako normalny węglowodan bo to chyba sam cukier
ja uzyłem na jeden szejk, a właściwie to na jedną papkę, b konsystencja gęstawa:
10 sztuk sucharów pieczywa chrupkiego, cos takiego jak tu
http://s3.party.pl/styl-zycia/zdrowie/odchudzanie-i-diety/pieczywo-chrupkie-331008-article.jpg
60g WPC
5g kakao