Aktywne Wpisy
daeun +333
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +52
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Obiektyw skierowałem w stronę oddalonej od nas o ponad 22 tys. lat świetlnych Wielkiej Gromady w Herkulesie czyli M13 (widać ją dobrze w centrum kadru). Wszystkie te drobne, świecące punkciki to powiązane grawitacyjnie gwiazdy. Szacuje się, że jest ich od kilkuset tysięcy do nawet miliona!
Co ciekawe na poniższym zdjęciu widać też pewną, dobrze ukrytą galaktykę NGC 6207 (dla zainteresowanych w pierwszym komentarzu dorzuciłem drugi plik z zoomem oraz zdjęciem owej galaktyki wykonanym przez Kosmiczny Teleskop Hubble'a).
Niebo pełne jest skarbów, czasami po prostu nie łatwo je dostrzec (ʘ‿ʘ)
#astrofotografia #mojezdjecie #fotografia #kosmos #nedvedinspace
Komentarz usunięty przez autora
@to_znowu_ja: I tak, i nie. Robi się wiele klatek i potem je łączy, ale nie zawsze wszystkie klatki się nadają do obróbki. Ale bywa i tak, że zdjęcie (poszczególne klatki) robisz przez kilka nocy po kilka godzin co noc.