Aktywne Wpisy
Exit99 +48
Ojciec zniszczył mi życie. Mniej więcej do 5 roku życia byłem normalny, nie miałem problemów z kontaktem z ludźmi, nie chowałem się po kątach. Gdyby mama wtedy wyprowadziła się ze mną miałbym lepsze dzieciństwo i spokój w domu.
Jak zaczął chlać wszystko się #!$%@?ło. Zanim się urodziłem też pił ale miał kilka lat przerwy. W podstawówce w klasach 1-3 stawałem się coraz bardziej zamknięty w sobie. Swoją drogą ciotka poprosiła mnie żebym
Jak zaczął chlać wszystko się #!$%@?ło. Zanim się urodziłem też pił ale miał kilka lat przerwy. W podstawówce w klasach 1-3 stawałem się coraz bardziej zamknięty w sobie. Swoją drogą ciotka poprosiła mnie żebym
Misticmac +7
#ufc szczerze to chyba sami nie wiedzieli i randomowo oceniali XD
Barwa: czarna, nieprzejrzysta, dość gęste, piana szybko opada i tworzy się obrączka
Aromat: czuć biszkopt, czekolade, mleko, kokos. Bardzo delikatny i przyjemmy zapach.
Smak: Na pierwszym planie czuć kokos, mleczna czekolada, kawa. Pozostaje przyjemny posmak kawowy.
Piwo na duży plus, ale nie nazwałbym go sztosem.
#piwo #pijzwykopem #craftbeer #browarhipster
bo za całokształt są u mnie na czarnej liście.
Kiedy startowali, na rynku było w miarę mało browarów i jeszcze można było ogarnąć wszytkie nowości.
Jako entuzjasta craftu/kraftu kibicowałem wszystkim nowo startującym i z chęcią próbowałem nowe piwa.
Niestety w ich przypadku zbyt wiele razy się rozczarowałem. Potem tez próbowałem coś parę razy i jakoś za ciekawie nie było. Więc z czasem zupełnie ich odpuściłem.
@polik95:
Dałem sobie spokój z Brodaczem właśnie po jakimś piwie z serii Playground, tylko to było Maple cośtam Milk Stout. Słabe to było, przerost formy nad treścią i w ogóle cienizna. A po takiej opinii znowu muszę spróbować ( ͡~ ͜ʖ ͡°)