Wpis z mikrobloga

Do Ciebie i wszystkich szczególnie zainteresowanych - odniosę się za kilka godzin do Twojego znaleziska, gdy tylko ogarnę dzisiejszą logistykę wysyłek. Pozdrawiam.

@itsatrap: Jeszcze ogarniasz tą logistykę?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@shinigami26 W pierwszej kolejności dbam o swoich klientów, a nie o obcych ludzi, którzy nie do końca rozumiejąc sytuację ślepo mnie krytykują :) Wysłałem dzisiaj kilkaset paczek - wszystkie musiałem samodzielnie spakować, zarejestrować w systemie i nadać, co zajęło mi całą noc i cały dzisiejszy dzień, jednocześnie odpowiadając na wiadomości dotyczące zamówień w różnych kanałach komunikacji. Na zarzuty ze znaleziska odpowiem wtedy, kiedy mi to będzie pasowało, a nie na zawołanie obcych
  • Odpowiedz
W pierwszej kolejności dbam o swoich klientów, a nie o obcych ludzi

@itsatrap: Nie sądzisz jednak, że Twoi klienci którzy zakupili książki też chcieli by dowiedzieć jak Ty odnosisz się do całej sprawy? Chyba klienci mają prawo znać prawdę?

Na zarzuty ze znaleziska odpowiem wtedy, kiedy mi to będzie pasowało...

@itsatrap: Czyli pisząc "Do Ciebie i wszystkich szczególnie zainteresowanych -odniosę się za kilka godzin do Twojego znaleziska" rozumie, że
  • Odpowiedz
@shinigami26: Moje oświadczenie można znaleźć już w znalezisku użytkownika sixy oraz na fanapage'u książki. Jutro usiądę jeszcze raz do znaleziska i odpowiem na każdy komentarz umieszczony w nim w ostatnich dniach rozwiewając tym samym wszelki wątpliwości.
  • Odpowiedz