Wpis z mikrobloga

Krasucki, wiem że to czytasz.
Ty się typie zastanów nad tym pozwem. Co grubas straci? 10k zł. Dla Ciebie to kupa hajsu, dla Magicala 5-7 dni streama. A co ty możesz stracić?
Hmm, ciekawe co poza 3 miesiącami aresztu ci grozi za grupową napaść, zniszczenie mienia, wyzwiska i próbę włamania. Do tego grozba "połamania nóg" wypowiedziana PUBLICZNIE do 16latka.
10 tysięcy odszkodowania vs rok pozbawienia wolności. Opłaca ci się dla tych groszy zniszczyć sobie życie? (Na fake mma nie powalczysz więc pieniądze w p---u)
Swoją drogą, za p---------e że grubas bierze sterydy nie podając dowodów też możesz beknąć i stracić te 10k
#danielmagical #rafonix #patostreamy
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lukkar: Nie będzie, jestem tego pewien. Odpowiedzieć na pewno na to nie odpowie, bo ja to nie grubas z FASem, mnie jakiś półmózg z białego nie przegada. Krasula to może co najwyżej jakąś zielonkę przegadać
  • Odpowiedz
@marv0oo: Napaść, próba włamania, groźba karalna. To przypadkiem nie powinno być ścigane z urzędu a nie poprzez zgłoszenie? Wydaje mi się, że na wydarzenia tamtej nocy patrzysz przez relację t00cznika(który, jak wiadomo, dużo potrafi dodać od siebie). Skoro policja w Toruniu ogląda strima, a te zarzuty które Ty wyżej wymieniłeś są prawdziwe to krasula powinien być co najmniej zawinięty na dołek.

Ale w sumie racja XD o co my się
  • Odpowiedz
@Lukkar: z tego co wiem, to jeżeli nic im się stało (nie mają żadnych obrażeń), to ściganie jest po zgłoszeniu.
A zarzuty są prawdzie, bo sam Rafonix się do nich PRZYZNAŁ. Jakbym podał wersje grubasa to bym mówił, że 30 osobowa armia zaatakowała melinę z 3 samochodami xD
  • Odpowiedz
@Lukkar: a czemu miałby to robić. Z tego co wiem, to komisariat jest 2 ulice dalej, a info o tym, że będzie dym na u2 było 4 godziny przed akcją.
  • Odpowiedz
@marv0oo: p---------e.
Ryba go nie sprzedał na psiarni, tylko to video było wrzucone na grupie kumpli rafonixa i jest nawet na spotted:Białystok post że szukają gościa od r--------j latarni. Na nagraniu był lordoza i w komentarzach ktoś wrzucił shota z rafonixem. Policja na pewno siedzi na legit kontach i czyta to.
  • Odpowiedz