Wpis z mikrobloga

obsluga klienta #lego to nadobsluga. jakis czas temu odkupilem zestaw od znajomego, w ktorym brakowalo kilku klockow. czesc moglem zamowic ale 2 szt niestety byly niedostepne. napisalem do nich czy te elementy niedostepne sa tylko chwilowo czy juz raczej nie da sie ich wogole dostac. jeszcze tego samego dnia dostalem milego maila z odpowiedzia, ze przepraszaja za niedogodnosc i te 2 klocki wysla za darmo. po paru dniach koperta wyladowala w mojej skrzynce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#czujedobrzeczlowiek
draobwons - obsluga klienta #lego to nadobsluga. jakis czas temu odkupilem zestaw od ...

źródło: comment_pwsQUufvw0VSAbyBzN7b0YaeaXrUPHbW.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
@draobwons: to ja tak miałam z długopisem - napisałam do sklepu w UK (najbliższy sklep marki) czy mają wkłady bo mi coś nie pasuje. Po tym, co odpisali i wizycie w profesjonalnym sklepie doszłam do tego, że zgubiłam taką mała plastikową białą końcówkę do założenia na wkład i zapytałam, czy mogą mi ją sprzedać, bo stacjonarnie nie mogę dostać i pani ze sklepu z długopisami mi doradziła żeby zapytać. Odpisali,
  • Odpowiedz
  • 44
@ehisedi: @RobertKowalski: innym razem robilem wieksze zamowienie online. kilka zestawow. paczka niestety zaginela/trafila do kogos innego, z winy kuriera. w miedzyczasie udalo sie to odkrecic i paczka, ze sporym opoznieniem, trafila jednak do mnie. zanim to jednak sie stalo zglosilem problem i lego wyslalo druga taka sama paczke, ktora potem zwrocilem
@AndyMendy: nie mow, ze nigdy tak nie bedzie bo zamowienie realizowalo lego.pl, z tymze wysylka
  • Odpowiedz
@agaciksa: no i takie zachowanie jest lepsze niż billboard za bańkę przy drodze, bo mają pewność i z kupić ich produkt ponownie, polecisz znajomym, rodzinie, czy pochwalilas w necie :-)
  • Odpowiedz
czyli brakowalo czegos w paczce (z ich winy) i dali ci za darmo?

@helmutkoll: Przeczytałeś wpis? Kupił od kolegi i tych dwóch części nie mógł znaleźć na rynku wtórnym. A LEGO wysłało ot tak za friko.
  • Odpowiedz
@draobwons: Ja prawie trzy lata temu kupiłem jakiś gównoodkurzacz za niecałe €50. Połamała się szczotka, kupiłem uniwersalną, ale jakaś dziwna średnica rury i nie pasowała, zaraz też poszła w drzazgi. Już miałem kupować nowy, ale pomyślałem, że może kupię oryginalną szczotkę od producenta? Wysłali mi nową zupełnie gratis xD W życiu bym się nie spodziewał po takiej firmie.
  • Odpowiedz