Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +445
Chicoxxx66 +131
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Szukam kogoś kto był w Rwandzie turystycznie lub zawodowo. Czeka mnie tam wycieczka w kwestiach biznesowych i chciałbym porozmawiać z kimś na co sięmam przygotować. Gorzej bo nawet nie ma ambasad czy konsulatów z którymi mógłbym się skontaktować (próbowałem z sąsiednimi ale brak odpowiedzi).
#pytaniedoeksperta #podroze #rwanda #afryka
Bezpiecznie, ale jak to w biednym kraju - mogą cię spróbować #!$%@? na reszcie, skubnąć portfel, albo walnąc lepe na ryj, jak będziesz się kręcił po ciemku tam gdzie nie trzeba. Paszport w sejfie w hotelu, kasy przy sobie niewiele, jeśli gdzieś chodzić, to najlepiej z zaufanym lokalsem
@wyznacznikmacierzy: tak, szczepienia to najmniejszy problem - nie wiem jak z wizami pracowniczymi, mógłbyś podpytać tatę czy pamięta na jaki okres i ile $ kosztowała?
Ja albo końcówka roku albo po Nowym Roku. Problem w tym że mam wszytko przewidzieć i zaplanować koszty :))) Tylko jak?
Obczaj szczepienia i czy będziesz musiał ćpać leki przeciwmalaryczne. Po malarone chce się trochę rzygac, ale szocik jagera dość dobrze pomaga. I pij colę zamiast wody, od wody tez można rzygac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Mooops123: czytałem już, ale nie ma tam nic na temat viz pracowniczych. Turystyczna na 90 mi prawdopodobnie nie starczy. Dodatkowo jest tona sprzętu i materiałów do przewiezienia...